Engledyr

September, 2018: Sådan behandler jeg kennelhoste: Ipe Roxo (også kaldet pau d´arco) er meget effektivt til at bekæmpe bakterier og virus. Kennelhoste er en samlet betegnelse for bakterie- eller virusinfektioner hos hunden, lidt ligesom menneskers influenza. Brug en halv til halvanden kapsel om dagen. Naturdrogeriets kapsler indeholder pulver, der er let at blande i mad. N-acetylcystein (NAC) er en aminosyre, der er helt afgørende for at få kroppen til at bekæmpe kennelhoste/influenza. Den kan købes gennem amazon.de eller amazon.co.uk. NAC indeholder svovl og lugter meget grimt, men køb noget økologisk vådfoder, f.eks. Best Friend, kylling (eller bedre Ziwi Peak vådfoder) og bland en kapsel deri. NAC forhandles i Danmark som Mycolysin; det er imidlertid meget dyrt og indeholder foruden smagsstoffer også aspertam, som er en nervegift, der i værste fald kan slå din hund ihjel. Så brug under ingen omstændigheder Mycolysin til din hund.

GIARDIA - FARLIG TARMPARASIT

Kuren er også virksom mod andre tarmparasitter

Der er jævnligt udbrud af tarmparasitten Giardia.

Den er ekstrem smitsom, og den kan ikke bekæmpes 100% med medicin fra dyrlægen. En sådan parasit skal koge 8 minutter for at dø, så det er klart, at medicin ikke kan slå den ihjel. Hvis den forbliver i tarmsystemet på din hund/kat, vil den med tiden svække immunsystemet og føre til andre (alvorlige) sygdomme. Bl.a. vil din kat/hund ikke optage næringsstoffer i særlig høj grad.

DU KAN FORDRIVE GIARDIA

fra tarmene hos dit dyr - og hos dig selv. Den smitter nemlig også mennesker.

Du skal bruge:

Malurt (kapsler, men ikke den dyre kinesiske)

Grøn Sort valnød (kapsler er at foretrække fremfor tinktur)

Nellike (kapsler)

Ingefær (kapsler) OG/ELLER

Hvidløgspræparatet Kyolic (kapsler)

1/3 tablet af hver op til 2 tabletter, alt efter vægt,  i mindst 4 uger.

Muligvis skal du helt ned på 1/4 kapsel pr. præparat pr. dag. Der er uenighed om, hvorvidt malurt og sort valnød skaber en lettere forgiftning i hunden. Og at dette medfører mavegener. Jeg har gode erfaringer med urterne. Dyrlæge Martin Goldstein skriver i sin bog The nature of Animal healing, at han jævnligt bruger sort valnød som orme/parasitkur. Han har været dyrlæge i mere end fyrre år. *

Og du skal vaske vaskbart og med forstøver oversprøjte dit hjem med en blanding af vand og grapefrugt-kerneolie, f.eks. Citridal.                                   Det skal fortyndes en del.

Det hele fås fra producenten Naturdrogeriet og købes langt billigst på nettet hos

www.jala-helsekost.dk

Alternativt for hele ovenstående kur er produktet Wurm-O-Vet fra cdVet, fås på www.apo-rot.dk

 

BEMÆRK: JEG ER IKKE DYRLÆGE OG TAGER IKKE ANSVAR FOR DIT DYRS HELBRED, HVIS DU FØLGER ANVISNINGEN PÅ GIARDIA-KUREN.

VISSE DYR KAN VÆRE OVERFØLSOMME OVER FOR NOGLE AF DE NÆVNTE STOFFER. 

Kontakt en naturopat eller kinesiolog, hvis du vil have dit dyr alternativt testet for nogle af de nævnte urter.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk