Engledyr

 

Kraniosakral-terapi og akupressur til hunde

 

For at lindre og styrke, hvis din hund har:

Muskelsmerter, gigt, dysplasi eller løs knæskal 

Allergi

Nedsat immunsystem (immunsystemet er altid nedsat, når hunden har parasitter som f.eks. giardia)

Fordøjelsesproblemer

Nevøs adfærd

Hjerte- kredsløbsproblemer

Og mange andre lidelser/ubalancer

 

Såkaldte adfærdsproblemer (nervøsitet, angst, aggression o.a.) bunder oftest i forskellige former for stress: fysiske smerter, usikkerhed mht. rutiner i hverdagen, for meget tid alene hjemme. Jeg er ikke hundepsykolog, men kan vejlede dig til akupressur og kosttilskud, der lindrer stressen, samtidig med, at jeg behandler din hund med kraniosakralterapi, massage eller akupressur - alt efter, hvad der passer bedst for din hund. Henvender du dig med en hund med tegn på stress, vil jeg oftest tilbyde en clairvoyance/telepati på hunden som en del af behandlingen (og inkluderet i prisen).

 

Kraniosakralterapi hjælper med at rette knogler og leds placering og løsner spændinger i bindevæv, muskler, ledbånd og sener. Samtidig hjælper kraniosakralterapi også med, at organerne kommunikerer optimalt med hjernen. 

Terapien forgår ved, at jeg lægger hænderne forskellige steder på hundens krop. Når jeg gør det, mærker jeg efter kroppens "tidevand" af den væske (cerebrospinalvæsken), som nærer og beskytter hjernen, og som inde i rygsøjlen løber hele vejen ned til korsbenet. Væskens strøm kan mærkes alle steder i kroppen. På vej i denne strøm, hjælper væsken med at opretholde kommunikationen mellem hjernen, nerverne og organerne. Samtidig med at cerebrospinalvæsken pumpes ud i kroppen, bevæger alle led sig meget, meget lidt. Alt efter hvilke led det er, er det helt ned til under en millimeter. I den bevægels kan jeg som kraniosakralterapeut hjælpe knogler og led på deres rette plads. Det hjælper igen muskler og bindevæv.

Kraniosakralterapi fokuserer som en del af behandlingen på kraniets knogler. Det er særlig vigtigt, at kraniets knogler er i harmoni, da disse bl.a. har indflydelse på de lange nerver, som løber fra kraniet og styrer organerns funktioner. Også deres stress- og hviletilstand. Kranieknogler i ubalance kan indvirke på nerverne, sådan at de hele tiden er i alarmberedskab, og kroppen dermed er i evig stresstilstand. Det kan give både fordøjelsesproblemer, allergi, gigt og forskellige følelsesmæssige ubalancer. 

Jeg følger altid hundes egen, frie vilje og tilpasser min behandlig efter, hvad hunden giver mig lov til. I stort set alle tilfælde, finder hundne hurtigt ud af, at det er rart og lader mig behandle.

 

 

 

 

 

Akupressur virker ved at harmonisere andre energistrømme i kroppen. Terapien har sin oprindelse i den traditionelle, kinesiske medicin, som er mindst 5000 år gammel. Man arbejder med tolv til fjorten energistrømme, som hører til organer og funktioner i kroppen. Der er over 600 akupressurpunkter; en god behandler kender lidt under halvdelen. Og en behandler, som kan hjælpe langt de fleste, bruger omkring 200 punkter, som stimuleres ved lette tryk. Ved akupressurens søsterbehandling akupunktur bruger man i stedet nåle. Selv om behandlingsformen er ret kompleks, kan man nå langt ved at kende til få punker. Det hjælper jeg dig med, så du selv kan behandle din hund derhjemme. Det er ikke noget krav, men et tilbud, så de hund kan klare sig med færre behandlinger hos mig.

 

Priser og praktisk info

Kontakt mig gennem kontakt-formularen eller ring: 50 42 59 70. Jeg vil svare samme dag, inden kl. 19.

En behandling varer ca. 60 minutter, alt efter hvad hunden har brug for, hvad den orker - og hvilken vejledning, du skal have med hjem.

400 kr. for en behandling. RABAT hele august, 2019: 300 kr.

Der er mulighed for rabat med klippekort - og for en særlig aftale, hvis du har en alt for stram økonomi, men vil hjælpe din hund.

Jeg har klinik i Glostrup ved Kbh.

Jeg har behandling/clairvoyance hver fredag fra kl. 8 til kl. 18.30 (seneste konsultation begyndes kl. 17). En aftale skal aflyses senest dagen før inden kl. 17. Ellers er der gebyr på 125 kr. 

 

VIGTIGT: KUN DYRLÆGER BEHANDLER SYGE DYR. SØG ALTID HJÆLP HOS EN DYRLÆGE, NÅR DIN HUND VISER TEGN PÅ HELDBREDSMÆSSIGE UBALANCER - OGSÅ SELV OM DE VIRKER MEGET SMÅ. HUNDE ER EKSPERTER I AT SKJULE SMERTE!

David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk