Engledyr

 

Kraniosakral-terapi og akupressur til hunde

 

Hvis din hund har:

Skader eller andre lidelser i bevægeapparatet som f.eks. Muskelsmerter, gigt, dysplasi eller løs knæskal (patellaluksation)

Allergi

Nedsat immunsystem (immunsystemet er altid nedsat, når hunden har parasitter som f.eks. giardia)

Fordøjelsesproblemer

Nevøs adfærd

Hjerte- kredsløbsproblemer

Og mange andre lidelser/ubalancer

 

Så kan kraniosakral-terapi og akupressur efter behov lindre eller styrke. Jeg vejleder dig altid i selv at give din hund akupressur, sådan at hjælpen bliver både dybere og hurtigere.

Jeg er uddannet kraniosakral-terapeut til hund; og kombinationen af de kurser i Dyreterapi*, som jeg har taget hos Lone Sørensens med hende selv som underviser - og min uddannelse som akupressør til mennesker, giver mig et godt fundament til at behandle hunde med akupressur.

* Kuser i Dyreterapi fra Lone Sørensen/Mikuradog har fokus på refleksterapi (zoneterapi) og akupressur til hunde og katte. 

HUSK: KUN DYRLÆGER BEHANDLER SYGE DYR. SØG ALTID HJÆLP HOS EN DYRLÆGE, NÅR DIN HUND VISER TEGN PÅ HELDBREDSMÆSSIGE UBALANCER - OGSÅ SELV OM DE VIRKER MEGET SMÅ. HUNDE ER EKSPERTER I AT SKJULE SMERTE!

 

 

 

 

 

Kraniosakral- terapi og akupressur til hund

Kontakt mig gennem kontakt-formularen eller ring: 50 42 59 70. Jeg vil svare samme dag, inden kl. 19.

En behandling varer ml. 60 og 75 minutter, alt efter hvad hunden har brug for, hvad den orker - og hvilken vejledning, du skal have med hjem.

300 kr. for en behandling frem til 15/4, 2019.

Herefter 450 kr. Der er mulighed for rabat med klippekort - og for en særlig aftale, hvis du har en alt for stram økonomi, men vil hjælpe din hund.

Jeg har klinik i Glostrup ved Kbh.

Jeg kan også aftale tider i weekenden. En aftale skal aflyses senest dagen før kl. 16. Ellers er der gebyr på 125 kr.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk