Engledyr

 

Reikimanualen er den samme som den, du får, når du bliver initieret af mig, så hvis det er tilfældet, behøver du altså ikke købe den. Udgaven er opdateret og tilføjet væsentlige metoder og oplysninger i marts, 2017.

Format: PDF

ISBN: 9788740420890

Udgivet: 31/3, 2017

 

Reikimanualen for alle Reikigrader, 110 sider. 68 kr.

Reikimanualen til dig, der vil vide noget om Reiki; til dig, der allerede ved en del - måske fordi du er Reikihealer: Bogen er én samlet manual for alle tre Reikigrader og indeholder informationer fra Reikis spirituelle tradition, som er mindre kendt i Vesten. Desuden indeholder bogen en kort, men grundig introduktion til teorien om De Fem Elementer i Traditionel Kinesisk Medicin (TKM); den viser sammenhængen mellem chakraerne og meridianerne (energibanerne i TKM), så du kan afbalancere dem gennem chakrahealing med Reiki. Bogen indeholder desuden vejledning i at tegne symbolerne ... og meget mere.

For bestilling:

Bankoverførsel: Send besked gennem KONTAKT og kursuskalender, så sender jeg dig e-bogen, så snart jeg har modtaget din indbetaling.

Mobilepay: Du kan også betale direkte til Dogs Of Portugals mobilepay: 30 24 37 61; skriv Engledyr i beskeden. Jeg har ikke adgang til deres telefon eller konto, men sender e-bogen, så snart, jeg får besked fra dem, hvilket senest vil være dagen efter indbetalingen.

Saxo.com: E-bogen er også udgivet hos Saxo.com, hvor du kan betale med kreditkort og få bogen med et samme.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk