Engledyr

Clairvoyant hundeterapi

For hunde tilbyder jeg en samlet konsultation med clairvoyance, healing og test for f.eks. blomstermedicin og kosttilskud. Testen foregår ved at teste din hunds energisystem, når det kommer i forbindelse med f.eks. fødevarer, vitaminer og andre kosttilskud - eller med den enkle og meget effektive blomstermedicin, som Dr. Edward Bach udviklede i begyndelsen af 1900-tallet.

Testen er dog udelukkende en energitest, og enhver omlægning af kost eller tilførsel af kosttilskud skal du rådeføre dig med din dyrlæge om. Jeg er ikke dyrlæge og ordinerer hverken fødevarer eller kosttilskud. Jeg tester kun, hvilken indflydelse disse har på din hunds livsenergi. Jeg tester også gerne på et lille udvalg af homøopatiske præparater, men henviser til dyrlæge og homøopat Lise Bang Hansen for homøopatisk behandling (se under menu-punktet Syge dyr).

Jeg er bl.a. uddannet Kraniosakralterapeut til Hund, og jeg har flere kurser i komplementær behandling til hunde, bl.a. akupressur.

Jeg har skrevet bogen Hundens Helse, bl.a. om kosttilskud til hunde.

Bogen blev præsenteret i Go´Morgen Danmark og kom i Gyldendals Bogklub.

Pris for en konsultation, i alt 2 timers rådgivning med clairvoyance/telepati, test, samtale og evt. healing: 800 kr. Kun test: 350 kr.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk