Engledyr

På denne side finder du informationer om kurser og uddannelser, som Engledyrskolen aktuelt tilbyder. 

*

Weekendkursus i clairvoyance

Du er allerede clairvoyant.

Men måske bruger du bare ikke dine medfødte evner.

På dette kursus, der forløber over en lørdag og en søndag, lærer du, hvordan du kommer i kontakt med din intuition - og hvordan det fører dig videre til at kunne læse mennesker og dyr clairvoyant. Og at kunne kommunikere med dyr.
Du lærer, hvordan du bliver sikker i at skelne mellem, hvad der er clairvoyance/telepati - og hvad du selv finder på. Du lærer om den livsenergi, som alt levende består af - og hvordan alle informationer om nuværende og tidligere liv er lagret i denne energi. Du får helt konkrete vejledninger i, hvordan du gennemfører en clairvoyance. Og hvordan du bruger clairvoyance og dyrekommunikation sammen med healing. Og du bliver introduceret til, hvordan du gennemfører en enkel healing for mennesker og for dyr.

Kurset er både til dig, der vil lære clairvoyance for mennesker - og til dig der vil lære clairvoyance for dyr.

Det praktiske

Næste kursus er d. 5-6 marts, 2022, begge dage kl. 10-17. Tilmelding senest 21. februar. Depositum 300 kr. ved tilmelding. Pris for kurset er 1200 kr. Hele kursusbeløbet skal være indbetalt senest d. 28/2, 2022.*

Du får udleveret materiale, men tag selv en notesbog og blyant/kuglepen med. Undervisningen foregår i små hold med højst 6 deltagere. Der er kaffe, te, vand og frugt.

Du kan tilmelde dig på dlaeby@hotmail.com * Skriv: CV-kursus i emnefeltet. Eller du kan ringe på 50 42 59 70 * Husk at lægge besked, hvis jeg ikke svarer.

Adressen er Højmarksvej 9, 2600 Glostrup.

Early Bird: Betal senest d. 11/2, 2022. Hele kurset: 800 kr. *

Depositum refunderes ikke. Kursusbeløb (minus depositum) refunderes indtil d. 2. marts, 2022. Hvis jeg aflyser tilbagebetales det fulde beløb ubetinget. Alt er forbeholdt evt. corona-restriktioner. 

* Early Bird-beløb tilbagebetales indtil d. 2. marts, 2022 minus 300 kr., som er depositum.

 

Uddannelse til Clairvoyant Hundeterapeut

Uddannelse til Clairvoyant Hundeterapeut

Ønsker du dig at hjælpe hunde? Denne uddannelse giver dig de bedste redskaber.

Uddannelsen til Clairvoyant Hundeterapeut giver dig et bredt og solidt fundament, hvor du lærer clairvoyance og telepati, healing, akupressur og energitest, der kan vejlede om f.eks. homøopati, blomstermedicin, kost og kosttilskud. Du bliver i stand til at vejlede hundens menneske og hjælpe hunden med:

Følelsesmæssige udfordringer ("adfærd")

Forløsning af traumer

Smerter og ubehag i kroppen

Styrke den naturlige evne til at heale

Finde den kost og de rigtige kosttilskud, som styrker hundens livsenergi

Vurdere behovet for homøopati, som healer ubalancer på alle planer

Vurdere behovet for blomstermedicin, som healer følelsesmæssige ubalancer

Du lærer om samarbejdet mellem hunden og dens menneske, og hvordan de sammen løser den opgave, som de sammen har i dette liv. Du lærer også om, hvad hundens sjæl er - og du lærer at tage kontakt til afdøde hunde.

... Og du lærer meget mere ...

Jeg har lavet en uddannelse til dig, der vil arbejde dybdegående og seriøst og fuld af kærlighed til hunde.

Uddannelsen varer 5 weekender. Eksamen foregår løbende som hjemmearbejde og som øvelser, vi laver på kursusdagene. Du afslutter uddannelsen med et eksamensbevis.

Jeg underviser i små hold med 3-4 kursister. Selv har jeg to øvehunde, og jeg skaffer hunde udefra, som vi kan øve os på. Fordi jeg ønsker, at så mange hunde som muligt kan få hjælp, er prisen på uddannelsen lav, og du skal indbetale 2/3 af kursusafgiften til en hjælpeorganisation for hunde. Jeg vejleder dig i det praktisk mht. betalingen.

Uddannelsen koster 950 kr. pr. weekend. Sammenlagt 4750 kr. Hvis du betaler på én gang, koster den 4250 kr. Ellers betaler du to måneders depositum ved start og herefter 5 dage inden hvert modul. Kontakt mig for at høre meget mere. Det er helt uforpligtende. 

Kursusdatoerne er følgende weekender i 2022: 7. +8. maj - 28.+29. maj - 18. + 19. juni - 2. + 3. juli - 6. + 7. august. Tilmelding senest d. 15/4, 2022.

Kontakt mig endelig for spørgsmål vedr. uddannelsen. Telefon: 50 42 59 70 * Mail: dlaeby@hotmail.com

Om mig: Jeg er uddannet dyreclairvoyant, dyrehealer, kraiosakralterapeut til hunde, kinesiolog (bl.a. energitest og akupressur) og Reikimester. Jeg har teorikurser i akupunktur, i hundens anatomi og fysiologi, i homøopati og blomstermedicin til hunde, og jeg har skrevet bogen Hundens Helse, som kom i Gyldendals Bogklub. Jeg har ansvaret for undervisning i healing på Kit Benlolos Dyreclairvoyanceskole, og jeg assisterer i undervisningen i clairvoyance/telepati.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk