Engledyr

På denne side finder du informationer om kurser og uddannelser, som Engledyrskolen tilbyder. 

 

1) Reiki-healer for Dyr, Reiki I & Reiki II (2 moduler): 1200 kr.. Også muligt som fjernstudie: 700 kr.

2) Reikimester for Dyr (2 moduler): 1200 kr. 

*

REIKI-HEALER FOR DYR, REIKI I & REIKI II

Hvad er Reiki og Reiki-healing?

Reiki-healing er først og fremmest en spirituel praksis, som giver den, der udøver Reiki, evnen til at være en kilde for den healende Livsenergi, som Reiki er. Til at fokusere og koncentrere Reiki bruger man symboler. Man kan heale direkte - og man kan heale over afstand. Det er lige effektivt, og en stor fordel især når man har med dyr at gøre. Symbolerne, som man bruger, har først den fulde kraft, når man er initieret til Reiki, dvs. at man er bragt i harmoni med Reiki. Der er mange uenigheder om Reikis præcise historie. Men det er et faktum, at det var japaneren Mikao Usui Sensei (Sensei betyder lærer/mester), der gennem søgen i buddhistiske skrifter, meditation og afsondrethed nåede Oplysningen om Reiki.

Initiering til Reiki

Det som Reiki-Mesteren gennem initieringer gør, er at lægge symboler ind i dit energilegeme/din aura. Symbolerne virker sammen med din intention som kraftcentre, der hjælper til med at koncentrere og fokusere den healende energi, som du bliver kilde for. En energi, som alt i universet er forbundet ved, og som du derfor allerede har i dig. Initieringen virker som en stemmegaffel, der bringer dig i enhed med Reiki, og efter en initiering sker et stort skifte i dit energisystem. Du bliver altså "harmoniseret" til at heale ved en initiering, men bruger som ved alle andre spirituelle dicipliner, resten af livet til at blive bedre og bedre til det.

I Sverige giver Reiki-healing ret til registrering som terapi til raske mennesker. Og det er uanset, om Reiki er taget som nær- eller fjernkursus

For dyrenes skyld er kurset billigt: I alt 1200 kr.

Du betaler 300 kr. depositum d. 17/1, 2022, og du betaler 1300 kr. senest 5 dage, inden kursusstart. Der er højst 3-4 kursuister på holdet. Adr. Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Depositum refunderes kun indtil 5 dage før kursusstart.

Kursus i Reiki-healing for dyr

Traditionelt lærer man Reiki i 3 grader. Når man har Reiki I og Reiki II har man mulighed for at bruge alle Reikis healingsteknikker. Reiki III er udelukkende, hvis man har lyst til at lære andre Reiki (se længere fremme for Kurset i Reiki III). På dette kursus lærer du Reiki I og Reiki II. Du lærer at bruge dine hænder i healing, du lærer at fjerneheale - både over fysisk afstand, men også i tid og rum. F.eks. lærer du at heale ubalancer i tidligere liv. Du får mange redskaber, der hjælper dig med din spirituelle praksis og udvikling. Og Reiki styrker din intuition og vækker dine sovende telepatiske og clairvoyante evner. Alle er født med disse evner. De sover bare hos mange mennekser. Du lærer først og fremmest at give Reiki til dyr, men også til mennesker, til vand, til fødevarer, til huse og ting. Og til planter og naturen. Og du lærer, hvorfor det er let at blive forvirret omkring Reiki. Reiki er nogen gange misforstået, da det er så enkelt at lære. Og derfor kan man let overse dybderne i det. Reiki er den dybeste og kraftigste energi i Universet, som ingen i virkeligheden kan forstå. Så stor og mægtig er Reiki. Og det mærker du så snart, du begynder at lære Reiki.

Kurset er over i alt 3 dage:

Lørdag fra 10-16 og søndag fra 10-14 (samme weekend). I den weekend lærer du Reiki I, og du bliver initieret til 1. Reikigrad. Dato: 5.-6. februar, 2022.

Herefter går der ca. 4 uger, hvor du healer dig selv og øver på alt og alle. Så mødes vi en lørdag fra 10-16, og du lærer Reiki II og bliver initieret til 2. Reikigrad. Dato: 6/3, 2022.

Tilmelding til kurset (begge weekender) senest d. 17/1, 2022.

Kontakt mig for at høre nærmere om muligheden for fjernstudie.

REIKI-MESTER FOR DYR

Reiki er meget kraftfuld med sine over 6000 år gamle rødder

Forudsætning er Reiki I & II for Dyr hos mig eller fra min undervisning på Dyreclairvoyanceskolen

På uddannelsen til Reikimester for dyr lærer du, hvordan du som Reikimester og underviser videregiver denne japanske healingteknik, som for 100 år siden blev udviklet af Dr. Mikao usui, men som har rødder, der er mere end 6000 år gamle. Du lærer at blive sikker i Reikis symboler, du lærer at initiere andre til Reiki, du lærer mere om Reikis spirituelle rødder. Og du får gode råd til, hvordan du laver din egen Reikimanual til dine kursister. De seneste 40 år har Reiki spredt sig til hele verden, og energien fra millioner af Reikihealere forstærker denne kraftfulde terapi og spirituelle praksis, hver gang en ny Reikihealer kommer til.

Erfaring med Reiki

Jeg underviser i Reiki-healing på Dyreclairvoyanceskolen hos Kit Benlolo og har mange års erfaring som Reikimester. På din Reikimester-uddannelse hos mig får du fordel af al den erfaring, jeg har gjort mig med Reiki. Der er mange retninger inden for Reiki, og man kan godt blive forvirret omkring, hvad Reiki egentlig er. Jeg har studeret hos - og læst bøger af - de vestlige forskere, der er kommet tættest på Reikis originale, spirituelle rødder. Al den viden, disse pionerer har samlet viser, at Reiki først og fremmest bygger på at åbne sit hjerte i taknemmelighed og ydmyghed for alle levende væsener, for naturen og universets kærlighed - og at bruge sin intuition, når man healer.

Kurset er fordelt på 2 weekender og er i alt på 3 dage (2 dage kl. 10-16. Og en dag kl. 10-14). Det koster 1200 kr. Adr. Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Kursusdatoer kommer senest d. 1/1, 2022.

Du kan også tage uddannelsen individuelt (som eneste kursist). Prisen er den sammen, men kurset er da på 2 dage: kl. 10-14.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk