Engledyr

 

Helt ligesom for mennesker, er der rigtige gode resultater med at give dyr kosttilskud. Det kan være:

Vitaminer

Mineraler

Urter

Olier

Aminosyrer

Fordøjelsesenzymer

Visse typer tilskud kan mindske gigtlidelser, drive parasitter som giardia ud af kroppen, mindske risikoen for kræft eller fjerne årsagen til allergi.

Herunder og i næste spalte, kan du se en liste over nogle af de producenter, som jeg anbafaler. Der er kommentarer ved hver.

 

Hos www.combipet.dk kan du se hele sortimentet fra Anibio, men du skal købe det hos andre forhandlere. Mange BARF-butikker fører Anibio. Ellers kan du bestille fra f.eks. amazon.co.uk eller amazon.de

cdVet har parasit-kuren Wurm-o-Vet, som du kan bestille på apo-rot.dk. Apo-rot er et tysk net-apotek, der forhandler en del helsekost; siden jeg henviser til, er deres danske hjemmeside

Combipet har produkter til mange slags dyr

 

 

Det næste, jeg remser op, er enkeltprodukter. Jeg ved, at hunde og katte i princippet kan tåle dem. Om andre arter kan, ved jeg ikke. Der er en grund til, at jeg anbefaler netop de mærker, som jeg gør. Dårlig kvalitet kan være nyttesløst og penge ud ad vinduet. Jeg anbefaler, at du støtter din lokale helsekost, men skal du spare, så handl evt. hos jala-helsekost.dk eller www.helsebixen.dk. som er de billigste forhandlere. 

Biosym har gode produkter som algeolie, vegetabilsk Omega3, der er et ikke-giftigt alternativ til fiskeolie. Og meget mere effektivt.

PharmaNord har Q10, der er vigtig for alle kroppens celler - og især for hjerte og lever.

Firmaet Anjo importerer Fortodol S, der er er let optageligt gurkemeje-produkt. Gurkemeje er svært at optage, hvis det ikke er forarbejdet. Få produkter på markedet er det - og således er de næsten nyttesløse. Solaray har en fermenteret gurkemeje, som også har høj optagelighed.

Pukka har den bedste drikke-aloevera. Den har kort holbarhed (da der ikke er konservering i den), men den kan fryses i små portioner i fryseposer (brug ikke poser til isterninge. Det er besværligt, og de går i stykker)

Husk også, at marietidsel (i kapselform, køb ikke i et supermarked) er meget leverrensende og virker fantastisk på f.eks. "talgknopper" hos hunde. Disse kopper ofte af en lever, der er på overarbejde. Dette behøver ikke at være et tegn på noget alvorligt. Bare, at der er noget, dyret ikke tåler så godt - eller at det måske får lidt for meget at spise.

Jeg få ikke provision fra ovenstående forhandlere/firmaer, men jeg er taknemmelig for deres gode produkter

HUSK: at kun dyrlægen diagnostiserer og helbreder. Følg altid hendes vejledning!

 

Helsekost er ikke kun for mennesker

David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk