Engledyr

 

Hunderådgivning med telepati og Hjertebaseret hundetræning

For hundes vedkommende har jeg både uddannelse og erfaring, der rummer: Moderne magt- og tvangsfri adfærdsbehandling og træning, kraniosakralterapi, akupressur, healing, vejledning i kosttilskud, homøopati og blomstermedicin.

Jeg tilbyder derfor Hunderådgivning, der kommer hele vejen rundt om hunden. Og jeg tager altid udgangspunkt i, hvad hunden selv fortæller om dens temaer (udfordringer), årsag og forslag til løsninger. Selvfølgelig er det et samarbejde med dig som hundens mennneske, og jeg vejleder også i i mere traditionel, men magt- og tvangsfri træning. Det er tilsammen hvad jeg kalder Hjertebaseret hundetræning.

Konsultationer vil foregå over afstand (telepati), hjemme hos dig og din hund (Kbh.-området)* - og måske ude i det fri*. Prisen er 500 kr. for ca. 90 min. (første konsultation). Herefter er konsultationerne ca. 60 minutter. Pris tillægges evt. kørsel. Fordelen ved at tale med hunden selv er, at der ofte er meget hurtigere vej til, at hunden slapper af og er tryg og rolig i sin hverdag. * Pt. begrænset/udelukket pga. corona-restriktioner. 

 

 

Telepati er ofte nok til at vejlede hunden

Telepati og clairvoyance kan ofte stå alene som både "adfærdsbehandling" og "træning." Jeg har alene med telepati vejledt mange hunde til at gå pænt i snor, slappe af i stedet for at gø og hjulpet dem med at slippe stress og angst. Den uddybede Hunderådgivning og Hjertebasert hundetræning er for særlige tilfælde.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk