Engledyr

 

 

Reiki er vejen til Dyrekommunikation

Hvis du selv ønsker at lære kommunikation med dyr, er Reiki et virkelig godt sted at begynde. Reiki-initieringerne og arbejdet med Reiki-healing vil udvikle din intuition. Mange af de dygtigste Dyre-telepater/Dyre-clairvoyanter/Dyre-kommunikatorer har deres fundament i Reiki. Og Reiki kan for nogle være nok. Med Reiki og øvelser i dyrekommunikation (inkluderet i Engledyrs Reiki-kursus) behøver du måske ikke yderligere uddannelse for at kunne arbejde med dyrekommunikation.

 

Jeg vil anbefale Dyreclairvoyanceskolen v. Kit Benlolo, hvis du vil tage et enkelt weekendkursus eller en lang, anerkendt uddannelse indenfor dyrekommunikation og dyreclairvoyance.

Betina Salkvist (bsalkvist.dk) har en Master class i telepati med dyr. Det er et kursus over nettet i 6 moduler med tilhørende grundige og omfattende manualer. Du kan begynde kurset når som helst. 

Gratis clairvoyancer/afdødekaontakt, mens jeg uddanner mig

Jeg uddanner mig til dyreclairvoyant og får fra februar 2019 frem til november 2019 brug for dyr til at træne clairvoyance. Derfor tilbyder jeg i perioden februar - april. 2019 gratis clairvoyance/afdødekontakt. Fra 15. april, 2019 koster en clairvoyance 150 kr. Dette er prisen resten af 2019. Kontakt mig gennem kontaktformularen.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk