Engledyr

 

Uddannelsen berører mange emner. Hvis du vil fokusere på healing og kommunikation med dyr, anbefaler jeg kurset Reiki for Dyr

Bliv spirituel dyrehealer 

                      

                                                                 Spirituel Dyrehealer

                                                                                                                   Linda Coliberts healerprogram

 

Dyrehealerkurset, som jeg udbyder, er udviklet af Linda Colibert; hendes healerprogram er udbredt i hele verden. Det er et enkelt og dybdegående healerkursus, hvor du åbnes for kontakten til de healende energier gennem kraftfulde symboler, der er kanaliseret af Linda Colibert. Man kan kort sagt sige, at symbolerne med deres oplagrede kraft erstatter årelang meditation og bøn, der traditionel er metoden til at nå de healende energier. Symbolerne hjælper dig til at holde koncentration og intention - to grundlæggende forudsætninger for at kanalisere/videregive den universelle livsenergi som en healende kraft. Du lærer at blive fortrolig med brugen af symbolerne gennem et grundigt tekstmateriale. 

  Materialet i de seks manualer, som hører til kurset i Spirituel Dyrehealing, er på letforståelig engelsk, Og du får et dansksproget materiale med en grundig sammenfatning af disse engelsksprogede manualer.

 

Modulerne er følgende:

1. Modul: Dyrekommunikation. Her styrkes dine evner til at forstå og kommunikere med dyr.

2. Modul: Healing af følelsesmæssigt traumatiserede dyr. Denne initiering bringer dig i følelsesmæssig forbindelse med dyrene - du bliver i stand til at heale dem på et dybt følelsesmæssigt plan og at forstå, hvad der forårsager følelsesmæssige traumer.

3. Modul: Fysisk dyrehealing: Denne initiering forbinder dig til kraftfulde energier, der virker på fysiske lidelser.

4. Modul: Dyreadfærd. Med denne initiering bliver du hjulpet til at forstå, hvad der forårsager adfærdsmæssige problemer hos dyr - og hvordan du kan heale disse uhensigtsmæssige adfærdsmønstre.

5. Modul: Healing af vilde dyr og naturen. Denne initiering forbinder dig med de vilde dyrs energier. Du bliver i stand til at heale på miljømæssige omstændigheder såsom tab af naturlige levesteder, fare for udryddelse og stadig sværere livsvilkår for vilde dyr.

6. Modul: Dyr der går over. Med denne initiering bliver du forbundet med dyr på det dybeste plan, og du bliver i stand til at hjælpe dyr med at forlade denne verden og gå gennem Lyset over på den anden side med fred og kærlighed.

 

FJERNKURSUS: Du får kursusmaterialet som pdf-fil og får pr. mail instruktioner til, hvordan du modtager de initieringer, jeg sender dig. Og du kan stille spørgsmål til mig via mail - før, under og efter kurset. Når jeg initierer, altså lægger symbolerne som kraftige energimæssige frekvenser ind i din aura, hviler du imens i ca. en halv time i en meditativ tilstand. Jeg initierer dig, som om du var til stede foran mig. Den Universelle Liveenergi kender ikke til afstand, tid og rum. 

PRIS: 375 kr.

PRISEN ER MED VILJE HOLDT MEGET LAV; DU BETALER KUN ET MINDRE BELØB FOR DEN TID, JEG BRUGER. VERDEN BEHØVER HEALERE, DYRENE BEHØVER HEALERE!

 

Ønsker du Reiki I og Reiki II i forbindelse med Spirituel Dyrehealerkurset, koster Reiki I 200 kr., Reiki II 200 kr. og Reikimester-graden 400 kr. Gælder ikke ved øvrige rabatter.

Tilmeld dig under KONTAKT og kursuskalender i menuen, og jeg sender dig et kontonr, som du kan overføre kursusafgiften til.

 Jeg initierer torsdag ml. kl. 17 og 20 og lørdag ml. kl. 8.30 og 11.     

 

_____________________________________________________________

VIGTIGT: Healing erstatter ikke (dyr)lægekonsultation eller (dyr)lægehjælp; erstatter ikke medicin, der er ordineret af din          (dy)læge; erstatter heller ikke diverse terapiformer, som din (dyr)læge har anbefalet/ordineret dig.

Healing afbalancerer kroppens, sindets, sjælens og åndens elektromagnetiske strømninger og felter. Dette er IKKE anerkendt af lægevidenskaben. Ingen ydelser på Engledyrs hjemmeside tager ansvar for healing brugt som andet end spirituel udvikling.

 
 
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk