Engledyr

Livsenergien tilhører alle

Livsenergien tilhører alle - mennesker og dyr og planter. Livsenergien strømmer gennem ånd og sjæl og sind; psyke og krop. På den måde er dyr og mennesker (næsten) lige; med planter er det lidt noget andet; planter er tættere på kun at være ånd. Det er derfor, blomstermedicin er så effektivt: blomstermedicinen virker på samme plan som healingen - i de lag, hvor de energimæssige skabeloner til vores styrker og svagheder bliver til.

Dyr og mennesker

Når jeg skriver, at dyr og mennesker kun næsten er lige, handler det mest om sjæl og ånd. Dyr ser lige igennem alle lag; dyr fungerer på alle frekvenser og er ikke bundet til den langsomme energi, der udgør den fysiske verden, som er en helt grundlæggende nødvendighed for, at vi mennesker kan forstå vores omgivelser og handle i dem. Således er dyr mere avanceret - og som følge deraf langt, langt mere sansende og følsomme, end vi er. Derfor er det kun endnu mere grusomt, som vi behandler vores med-sjæle: dyrene. Med Engledyr ønsker jeg, at så mange som muligt lærer at heale dyr - de dyr, der er tæt på dem, og de dyr der er langt fra: industri-dyr, truede vilde dyr, vanrøgtede dyr, misbrugte dyr, hjemløse dyr, forsøgsdyr, dyr i underholdningsindustrien ... listen er desværre længere endnu.

Dette ønske er en af grundene til, at jeg tilbyder kurser og initieringer til så lave priser. 

At betale en pris ...

En anden grund er, at jeg mener, at man simpelthen ikke kan tage penge for den livsenergi, der tilhører alle. Heldigvis deler mange, mange healere dette synspunkt, og det er almindeligt at kunne få kurser til 200 - 300 kr. i USA eller England. Det betyder ikke, at kvaliteten af healingen/initieringen/kurset er ringere end de meget dyre kurser. Hvornår er dyrt dyrt nok? I én Reiki-tradition koster den tredie initiering 10.000 Dollars. Vil og kan man ikke betale det, er så en initiering til 5.000 kr. f.eks. mere værd end en til 500 kr.? Nej. Det er, synes jeg, mærkeligt at gøre Den Universelle/Den Guddommelige Kærlighed til en handelsvare. Princippet med den høje betaling skulle være, at den, der betaler, så virkelig mener det - og ofrer noget. Jeg tror, at alle, der går healingens ærinde, gør det med et rent hjerte og bedste intentioner - OG ofte er det mennesker, der allerede på et personligt plan har ofret meget, og selvfølgelig for at LÆRE noget. Hvordan skulle nogen kunne tage penge for en energi, der allerede er i dig og er din?

Prisen for mine kurser og initieringer, er prisen for lidt af den tid, jeg bruger. Og ... det er en ære, glæde og fornøjelse for mig at hjælpe mennesker med at hjælpe dyr - og sig selv. Verden behøver healere.

Kærligst fra David 

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk