Engledyr

Mad som kæledyr dør af - beskyt dit kæledyr

 To bøger af Ann N. Martin

 

Stort set alle fodermærker indeholder dyr af alle arter - alle døde dyr bliver nemlig kogt, centrifugeret og pulveriseret på talgsmelterier (renderingsanlæg). I syge dyr er bakterier og vira selvfølgelig dræbt, men deres ekstremt cellegiftige affaldsstoffer findes stadigvæk! I produktionen af hunde-/kattefoder tilsættes harskt fedt, bl.a. fra fødevareindustrien og restaurationsbranchen. Harskt fedt er også cellegift. Så tilsættes der bl.a. BHA og BHT, der er antioxidanter. Disse to stoffer betegner miljøstyrelsen i Danmark som skadelige for vandmiljøet!!! Hundemad og kattemad betegnes som non-food - derfor må stort set alt tilsættes. Og alt bliver tilsat.

Der er rester af det stof, man afliver dyr med i mange foderprodukter, Sodium Pentobarbital. Man konserverer f.eks. også med ethoxyquin - et stof, der blev udviklet som antioxidant til gummi (så det ikke smuldrer!!!) - og siden blev brugt som herbicid (ukrudtsmiddel) - og af amerikanerne under navnet Agent Orange i Vietnamkrigen til at afløve junglen med!!! Til at afløve junglen med!!! 

Eukanuma/Iams og andre laver grusomme dyreforsøg med hunde og katte - og slår ikke, nådigt, dyrene ihjel efter at have påført dem lidelser, der giver varig ubærlig smerte, for de dyr skal genbruges. Se iamscruelty.com  

Køb ORIJEN eller ACANA, hvis du ikke selv laver mad til dine hunde/katte. Det er et af de eneste mærker (når jeg siger ét mærke, er det fordi det er samme fremstiller/samme råvarer - det er blandingsforholdet af kød og grøntsager, der er forskellig), som Ann N. Martin stoler på.

Ann N. Martin som med GRUNDIG EFTERFORSKNING har skrevet bøgerne FOOD PETS DIE FOR og PROTECT YOUR PET. Det er skrappe titler, men man forstår hvorfor, når man har læst bøgerne, der også gennemgår div. fødevareskandaler, hvor kæledyr er døde - og hvor det ad den vej kan spores, at mange råvarer til kæledyrsmad kommer fra Kina!!! Og hvilket forhold er det lige, kineserne har til f.eks. hunde?

Jeg kunne skrive meget mere ...

Ekstra kærlighed og lys til foderindustrien. Må den også mærke sit hjerte en dag.

David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk