Reiki, kursus i Reiki, Reikikursus, Usui Reiki, Selvstudie Reiki, Reiki kursus online, Hvad er Reiki, Original Reiki

Engledyr

Bliv Reiki-healer

* Jeg underviser i Reiki på Dyreclairvoyanceskolen

Bliv Reiki-healer i dit eget tempo og fra dit eget hjem

Reiki-healing fyldte 100 år i 2022. Reiki er en healingsteknik, der stammer fra Japan, og for omkring 100 år siden fandtes mange healingsteknikker i Japan. De fleste lagde hovedvægt på den fysiske del af healingen. Det særlige ved Reiki er, at Reiki også er en spirituel udvikling og måde at leve på; Dr. Mikao Usui, som udviklede Reiki, lagde vægt på, at sjælen og kroppens healing er dybt forbundet. Men Reiki har ingen dogmer, og Reiki kan altid passes ind i dit liv. For at blive healer lærer man typisk Reiki i 2 trin. Når man er færdig med dem, kan man heale både dyr og mennesker ved dirkelte kontakt og ved fjernhealing. Jeg har skrevet to let tilgængelige Reiki-manualer med mange illustrationer, og de er det grundlæggende i dit kursus. Nogle teknikkker er måske lidt udfordrende at lære, men jeg vejleder dig enkelt og trin for trin. Mens du lærer Reiki i dit eget tempo, har du vejledning fra mig. Det meste vil foregå via mail, men også over telefon. I løbet af uddannelsen i Reiki modtager du to såkaldte initieringer, der styrker og "åbner for" den Reiki, som du allerede har i dig. Reiki er den Universelle Livskraft og sjælekraft, som vi alle er født med.

Kan man lære Reiki som fjernkursus?

Jeg har siden 2013 tilbudt Reiki som hjemmestudie, hvor de såkaldte initieringer, der er særligt for Reiki, foregår over afstand. Lidt som en fjernhealing. I både USA, Canada, England og Sverige tilbyder de fleste aktive Reikimestre også Reiki som fjernkurser. Under pandemien begyndte Reikimestre, som tidligere var skeptiske over for fjernkurser, selv at tilbyde dem. Energi kender ingen tid, intet rum og ingen afstand. Det har kvantefysikken bevist, og Reikimester Torsten A. Lange har fra sit hjem i London fjernhealet vand, der stod på et laboratorium i Schweiz. Med tydelig effekt på vandet. På samme måde kan alt levendes livsenergi påvirkes over afstand.

Sådan foregår kurset

Kurset foregår ved, at du på mail modtager en manual ("kursusbog"). Den læser du, og du laver de øvelser, som er beskrevet, på dig selv - og på mennesker og dyr. Du må godt vælge kun dyr eller kun mennesker. Du har vejledning af mig under kurset (telefon og/eller mail), og jeg initierer dig til Reiki over afstand, hvilket vil sige, at jeg med et særligt Reiki-ritual styrker og bringer dig i dybere samklang med den Reiki, som du allerede har i dig. Når du er færdig med manualerne, er initieret og har øvet dig, modtager du et certifikat fra mig. Min uddannelse i Reiki er den ældste fjern-uddannelse herhjemme. Men begge manualer er opdateret i 2022.

Pris og praktiske oplysninger

Prisen for Reiki I og Reiki II samlet er 1050 kr/Enkeltvis 600 kr. pr. kursus. Du kan kontakte mig med evt. spørgsmål HER

Der er ingen deadline for kurset, men jeg vil anbefale, at du ikke trækker det længere end over et års tid. Der skal gå ca. en måned mellem Reiki I og Reiki II, da du skal heale dig selv hver dag i 3 uger efter Reiki I. Reiki har rødder i buddhismen, men er ikke tilknyttet nogen religion, og Reiki fungerer godt sammen med andre behandlingsformer. Se i øvrigt vilkår nederst på siden.*

HUSK: Det er kun lægen/dyrlægen, som diagnosticerer og behandler. Søg ALTID  læge/dyrlæge ved mistanke om sygdomme/lidelser, INDEN du søger healing. Du er forpligtet til at bede dine klienter om at gøre det samme.

 

Den Vestlige - og den Japanske Reiki. Du kommer i familie med begge.

På billedet ser du, hvilken Reiki-linje/hvilket "Reiki-familietræ", du kommer til at tilhøre, når du tager et Reikikursus hos mig. Som du kan se, er der en Vestlig linje - det er den, de fleste er initieret i, men der er også en japansk linje, som først har været tilgængelig i Vesten fra midten af 1990´erne. Her lærer man andre teknikker, som er mere i direkte tråd med de oprindelige, som Mikao Usui praktiserede og underviste i. Klik på billedet, så bliver det større.

Jeg er uddannet Reikimester hos flere forskellige Reikimestre, bl.a. Sonja Lindlöf i Sverige, og hos Torsten A. Lange, hvor jeg sammen med mestergraden også er uddannet som Reiki Science TM Practitioner. Reiki Science bygger endnu mere på den traditionelle japanske Reiki, end den gren af Reiki, som er mest almindelig i Vesten. Det videnskabelige aspekt (Science) er med, fordi resultaterne af Torsten A. Langes laboratorieforsøg med Reiki-healing af vand, er integreret i kurset.
Jeg er desuden medlem af The Reiki Healing Association og opfylder foreningens høje krav til professionalisme og etiske standarder. 

 

* Vilkår: Da manualerne kommer som et digtalt produkt (pdf-fil), er der ingen returret. Det er derfor vigtigt, at du i forvejen ved, at du kan åbne en pdf-fil på din computer. Alternativt kan du få manualerne printet ud i et kopicenter eller på biblioteket. Manualen til Reiki I/Shoden er 96 sider. Manualen til Reiki II/Okuden er 47 sider. Manualerne er til personligt brug, og du må ikke dele dem videre. Heller ikke, hvis du selv holder Reiki-kurser.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk