Engledyr

Spørgsmål og Svar

Gælder Reiki til Dyr

Jeg har i årenes løb svaret på rigtig mange spørgsmål om Reiki. Alle spørgsmål har udviklet og hjulpet mig, og da jeg har varieret mine kurser med tiden, har der ikke altid været noget kendt at falde tilbage på i forhold til spørgsmål. Hvor er jeg glad for det. Her er et eneste af de mange svar. Jeg tænker, at det kommer godt omkring. Men skriv endelig gennem kontakt-formularen, hvis der er noget du vil spørge om.

Her er korte fakta om kurset i Reiki-healing til dyr:

* Kurset foregår helt som fjernkursus.

* Kurset tager minimum 4 uger, men det er mere realistisk at sætte i hvert fald 5 uger af.

* Du bliver initieret i alt 2 gange og til i alt 3 symboler.

* Du bliver healer med Reiki I (Shoden) og Reiki II (Okuden) i den retning af Reiki, som var den første, der kom til Vesten, Usui Reiki. Dit fokus vil være på dyr, men du kan selvfølgelig ligeså kraftfuldt heale mennesker.

* Du får bl.a. materiale om: Reiki, dyrs chakraer, kommunikation med dyr, meditationer til kontakt med dyr.

Svar på et spørgsmål:

Tak fordi du er interesseret i Reiki til dyr.

Ja, det hele foregår som fjernkursus. 

Jeg ved ikke, hvor meget du ved om Reiki, men det grundlæggende er, at man ved såkaldte initieringer får aktiveret den energimæssige sekvens som visse symboler har. Det er i ens eget energifeldt, altså i auraen, at dissse symboler bliver aktiveret. De har ikke nogen kraft og styrke i sig selv, men med fokuseret intention efter de er blevet aktiveret i ens aura, er de meget kraftfulde. Der er i nogle retninger af Reiki meget faste regler for, hvornår man bruger hvert af de tre symboler, som man benytter i healingen. I andre retninger er det mere frit. Jeg arbejder med intuition, som gør brugen af symbolerne mere fri.

Der er også delte meninger om, hvorvidt man kan fjerninitiere til symbolerne, eller om personen, der skal initieres, skal være til stede. Efterhånenden er fjerninitieringen det mest almindelige - og ligesom man kan fjernhele, kan man selvfølgelig også fjerninitiere. Om det kan du læse mere i den manual, som følger med, hvis du vælger kurset.

Læsestoffet er på dansk, jeg har skrevet det meste selv, inkl. Reikimanualen. Der er materiale om Reiki og specifikt om dyrs energicentre, altså chakraerne. Der er materiale om kommunikation med dyr og små lette meditationer.

Når du har læst det meste af Reikimanualen (jeg fortæller dig, hvad du ikke behøver at læse), er du klar til at blive initieret. Der er to initieringer i alt. Den første er en åbning til første symbol; den næste initiering er en åbning til de to næste symboler. Der skal helst gå tre uger mellem hver initiering.

Når du er initieret, og når du har sendt mig to beskrivelser af healinger, du har udført (de behøver virkelig ikke være lange) - og når du har svaret på 10 lette spørgsmål, får du certifikat på, at du har modtaget de initieringer og den viden, der skal til for at være Reikihealer for dyr.

Der er masser at læse om Reiki på nettet. Og det er meget let at blive forvirret, så forvirret, at man næsten bliver modløs. Men stol på din intuition. Når du begynder at forestille dig selv som Reikihealer, mens du læser, har du ramt en tekst, som beskriver din sandhed om Reiki.

David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk