Engledyr

 

Clairvoyance/telepati med din hund

 

 

Din hund vil gerne tale med dig - og dens sjæl vil gerne fortælle, hvordan du kan hjælpe den. Og hvordan den kan hjælpe dig. Jeg tilbyder ikke telepati/clairvoyance som en hurtig løsning til at ordne et "problem" i hundens opførsel og adfærd. Hunden, som du har taget til dig - og du har en fælles udvikling at gå igennem. Jeg hjælper med at finde frem til, hvad I skal lære af hinanden. Og hvordan.

 

Dette tilbyder jeg

Jeg tilbyder også telepati/clairvoyance eller afdødekontakt med hunde. Hjemme hos dig, hvis det er muligt* eller som telefon-konsultation. Ofte er telefon-konsultation at foretrække, da jeg kan møde dyret telepatisk i dets egne omgivelser og på det rigtige tidspunkt. 

Der er altid 15 minutters efterfølgende gratis telefonsamtale nogle dage (eller uger) efter en konsultation.

* Tillæg for transport tilkommer.

Har du selv brug for en clairvoyance: Se min hjemmeside skolenforhealing.dk (IKKE ET LINK)

Priser og praktisk info

Kontakt mig gennem kontakt-formularen eller ring: 50 42 59 70. Jeg vil svare samme dag, inden kl. 19.

En clairvoyance/telepati/afdødekontakt varer ca. 45 minutter, alt efter hvad du og hunden har brug for. Den samlede konsultationtid er 60 minutter. Prisen er 325 kr. RABAT hele august: 250 kr.

Jeg har behandling/clairvoyance hver fredag fra kl. 8 til kl. 18.30 (seneste konsultation begyndes kl. 17). Jeg har brug for et foto af hunden (det behøver ikke være nyt), lige meget om jeg møder hunden hjemme gennem fjernkontakt.

Clairvoyance er kommunkation med din hunds sjæl, hvor alle oplysninger om fortid, nutid og fremtid findes. Oplysninger om psyke, krop og sjæl.

Telepati er kommunikation med din hunds almindelige daglige bevidsthed - ligesom hvis du snakker med en god ven.

Afdødekontakt er clairvoyance og/eller telepati med en hund, som du har elsket, og som ikke er her på Jorden længere.

Forsvundne dyr. Kontakt Annemette Oxe, som er en af de dygtigste i Danmark til at finde forsvundne dyr: www.talemeddyr.dk

Gennem uddannelsen på Mediumskolan i Göteborg har jeg forpligtet mig til en international gældende etik omkring clairvoyance/mediumskab.

David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk