Clairvoyance, telepati, healing for dyr, clairvoyance for mennesker, karma sitting

Engledyr

Kontaktformular. Læs mere om tidsbestilling, priser og vilkår nedenfor.

Tidsbestilling - og spørgsmål:

Kontakt mig gennem Kontaktformularen ovenfor. 

Husk at skrive dit tlf.nr.

Jeg svarer som regel inden for et døgn, men der kan gå op til ca. 48 timer.

Brug kontaktformularen øverst på siden, når du henvender dig første gang. Alternativt kan du sende mig en sms: 50 42 59 70. Eller en mail: dlaeby@hotmail.com 

Adresse: David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup

Spar 100 kr. på alle slags konsultationer i hele marts, 2024. Bestil tid allerede nu.

Priser

Clairvoyance/telepati eller afdødekontakt, dyr: 400 kr. 300 kr. for en telefonkonsultation. Tillæg for skriftlig tilbagemelding: 100 kr. Healing, dyr: 3 x healing: 400 kr. 300 kr.

Clairvoyance/karma sitting, mennesker: 450 kr. 350 kr. for en telefonkonsultation. Tillæg for skriftlig tilbagemelding: 100 kr.

* Vigtig om konsultationerne

Konsultationerne foregår mundtligt (over telefon). Jeg kan ikke lave lydoptagelse, men mod et gebyr på 100 kr. kan jeg lave en skriftlig opsummering af kosultationen. Det koster ikke noget, når jeg f.eks. sender henvisninger og links, der er relevante for emner, vi har talt om i telepatien/clairvoyancen.

Spørgsmål: Begræns gerne dine spørgsmål til det absolut vigtigste; jeg begynder altid konsultationerne uden spørgsmål/uden en dagsorden, så der er ca halvdelen af konsultationstiden til at stille spørgsmål til dyret. Alt efter typen af spørgsmål er 5-6 spørgsmål oftest rigeligt.

Tider for konsultationer: Du kan skrive besked gennem siden her, skrive mail og sms alle ugens dage. Oplys tlf.nr., og jeg ringer eller skriver tilbage inden for ca. 48 timer. Når jeg holder ferie, skriver jeg til dig, hvornår jeg er tilbage igen. Jeg bruger aldrig messenger/Facebook, når det gælder tidsbestilling. En konsultation gælder for ét dyr.

Betaling forud for konsultation. Senest kl. 18 dagen inden aftale. Pt. sker betalingen til en udvalgt hjælpeorganisation for dyr (f.eks. Foreningen Dyrlæger Uden Grænser). Jeg sender dig oplysninger vedr. MobilePay til den organisation, som du bedes overføre betalingen til.

* * * Søg altid dyrlæge, hvis du er i tvivl om dit dyrs helbred og sundhed. Clairvoyance/Telepati/Kinesiologi/Healing er udelukkende et supplement og erstatter aldrig dyrlægebesøg. Jeg arbejder kun med syge dyr, hvis de samtidig behandles/tilses af en dyrlæge.

Forsvundne dyr/afdøde dyr: Da jeg oftest kun har konsultationer i weekenden og kontakt med forsvundne dyr kan kræve intenst arbejde nogle dage i træk, kan jeg desværre ikke tage opgaver med forsvundne dyr.

Der er gebyr på 50 % af konsultationsprisen, hvis du aflyser senere end kl. 18 dagen forinden vores aftale. Hvis du ikke svarer telefonen inden for 10 min. for det aftalte tidspunkt, er der fuld betaling, og du behøver at aftale en ny tid med et nyt gebyr. Hvis dit dyr bliver sygt, kan tiden gebyrfrit ændres. GDPR: Al korrespondance og alle noter fra konsultationen mv. er beskyttet af adgangskoder og/eller aflåste beholdere i aflåste skabe. Jeg beholder kun dine kontaktoplysninger, så længe vi har korrespondance omkring konsultationer.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk