Clairvoyance, telepati, healing for dyr, clairvoyance for mennesker, karma sitting

Engledyr

Kontaktformular. Læs mere om tidsbestilling, priser og vilkår nedenfor. *

Tidsbestilling - og spørgsmål:

Kontakt mig gennem Kontaktformularen ovenfor. 

Jeg svarer oftest mellem kl. 15 og 19, enten via mail eller en opringning. Der kan gå op til 48 timer, inden du hører fra mig.

__

Clairvoyance/telepati, ca. 70 min.: 450 kr. * Engledyr holder lukket. Jeg forventer at åbne igen i uge 29.

Du kan skrive besked gennem siden her alle ugens dage. Oplys tlf.nr., og jeg ringer eller skriver inden for 48 timer, typisk mellem kl. 15 og 19. Når jeg holder ferie, skriver jeg til dig, hvornår jeg er tilbage igen. Jeg bruger aldrig messenger/Facebook, når det gælder tidsbestilling. En konsultation gælder for ét dyr.

Betaling forud for konsultation. Senest kl. 18 dagen inden aftale. Pt. sker betalingen til en udvalgt hjælpeorganisation for dyr (f.eks. Foreningen Dyrlæger Uden Grænser). Jeg sender dig oplysninger vedr. MobilePay til den organisation, som du bedes overføre betalingen til.

* * * Søg altid dyrlæge, hvis du er i tvivl om dit dyrs helbred og sundhed. Healing/Clairvoyance/Telepati er udelukkende et supplement og erstatter aldrig dyrlægebesøg. Jeg arbejder kun med syge dyr, hvis de samtidig behandles/tilses af en dyrlæge.

Der er gebyr på 50 % af konsultationsprisen, hvis du aflyser senere end kl. 18 dagen forinden vores aftale. Hvis du ikke svarer telefonen inden for 10 min. for det aftalte tidspunkt, er der fuld betaling, og du behøver at aftale en ny tid med et nyt gebyr. Hvis dit dyr bliver sygt, kan tiden gebyrfrit ændres. GDPR: Al korrespondance og alle noter fra konsultationen mv. er beskyttet af adgangskoder og/eller aflåste beholdere i aflåste skabe. Jeg beholder kun dine kontaktoplysninger, så længe vi har korrespondance omkring konsultationer.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk