Engledyr

 

Få svar på det vigtigste i dit liv

 

Clairvoyance og sjælecoaching med orakel- eller tarotkort er at få din sjæl til at tale frit om det, der er det vigtigste i dit liv.

Denne side er forældet. Se i stedet HER

Uanset, om det er noget bestemt, du søger svar på - og vejledning for. Eller om du åbent vil spørge ind i din sjæls dybeste visdom uden at vide, hvilke teamer der kommer frem som svar - og hvilken rådgivning, der er i forhold til de temaer.

Clairvoyance og sjælecoaching med kort kan handle om alt fra de mest jordbundne teamer som at flytte til en ny bolig - og til overleverede traumer fra tidligere liv. Du kan sætte et mål og stille specifikke spørgsmål forinden konsultationen (men vær åben) - eller du kan lade Universet og din Sjæl sætte dagsordenen. En konsultation kan naturligvis også være en kombination af begge dele.

*

Sådan foregår en Clairvoyant Vejledning

En Clairvoyant vejledning foregår over telefon. Forinden konsultationen har vi aftalt et tidspunkt, og vi har aftalt, om der er særlige emner, som du ønsker, at jeg fokuserer på. Hvis der ikke umiddelbart er det, kommer de vigtigste temaer for din psyke, sjæl og krop frem under clairvoyancen, hvor du kan spørge ind til det, jeg fortæller dig. Eller noget andet, som er vigtigt for dig.
For at have "ledestjerner" at gå efter, benytter jeg mig også af orakelkort eller blide tarotkort, og efter clairvoyancen sender jeg dig billeder på en pdf-fil (eller på telefon) af de kort, der er kommet frem. Kortene hjælper dig til at holde fokus på din sjæls budskaber i den tid, der kommer efter clairvoyancen og fungerer dermed som en slags referat af det, som clairvoyancen har handlet om.

* Prisen
for en Clairvoyant Vejledning (i alt ca. 60 min.) er 450 kr. * Kontakt mig HER * Ferielukket 5. august til 2. september, 2023. Gælder IKKE Reiki-kursus.

 

"David er en unik dygtig healer og clairvoyant, der hjælper mange dyr og mennesker" Kit Benlolo, Dyreclairvoyanceskolen

 

Spørgsmål og svar: 

SP: Kan clairvoyance forudsige fremtiden? * SV: En clairvoyance kan fortælle dig, om de mulige resultater af den energi, som du fungerer med nu - og om de mulige resultater, hvis du ændrer den og følger den rådgivning, som din egen sjæl foreslår i clairvoyancen. Sådan kan du skabe en bedre retning for din fremtid.

SP: Er der afdødekontakt i clairvoyancen? * SV: Hvis du ønsker kontakt med en afdød i clairvoyancen, er det en mulighed.

SP: Kommer vi ind på mine tidligere liv i clairvoyancen? * SV: Vi kommer ind på tidligere liv, hvis du specifikt ønsker det - eller hvis det er relevant for det emne, vi arbejder med.

SP: Hvad hvis jeg slet ikke genkender mig selv i clairvoyancen og føler, at det ikke er mig * SV: Hvis du af en eller anden grund føler, at clairvoyancen er helt ved siden af, afbryder vi konsultationen, og du får pengene tilbage.

SP: Hvad hvis jeg har flere spørgsmål vedr. clairvoyancen? SV: Du er altid velkommen til at kontalte mig med spørgsmål vedr. clairvoyancen.

 

Jeg er uddannet clairvoyant til mennesker og dyr på Dyreclairvoyanceskolens 2-årige uddannelse. Og jeg underviser løbende på skolen som assistent for Kit Benlolo, ligesom jeg fungerer som censor. Jeg er også uddannet Soul Coaching Oracle Card Reader hos Denise Linn, Engle-tarotkortlæser hos Radleigh Valentine og har gennemført HayHouse´ store certificeret kortlæseruddannelse.

 

Følelsernes Healing

Jeg har skrevet bogen Følelsernes Healing, der fokuserer på akupressur (akupunktur uden nåle), men også på krystaller, æteriske olier og andet, der kan afbalancere og forløse følelser. Hvis du ønsker, kan jeg vejlede i nogle af teknikkerne fra bogen i en konsultation med clairvoyance- og kortoplæg. Det koster ikke ekstra. 
Følelsernes Healing var bestseller i Gyldendals bogklub Psyke & Sjæl
(nu Gyldendals Læseklub) i sommeren 2019.

Vigtigt: Clairvoyance erstatter ikke behandling, diagnose eller terapi hos sundhedsfagligt uddannede personer (f.eks. egen læge/speciallæge). Jeg vejleder ikke om behandling eller medicinering, men gerne om godkendt "alternativ" behandlig som supplement til lægelig behandling. Jeg vejleder ikke personer under 18 år, og jeg laver ikke clairvoyance på nogen, som ikke direkte til mig har givet deres samtykke. Jeg påtager mig intet ansvar for valg, som du træffer eller handlinger, som du udfører på baggrund af det, vi taler om i konsultationen. Vi har alle en fri vilje og er selv ansvarlige for vores handlinger. En clairvoyance hjælper dig til at mærke og lytte til det, der er bedst for din sjæl.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk