Engledyr

Find styrken i den, du er

Føler du dig i ubalance med dine følelser, dit helbred, det rigtige arbejde, den fulde udfoldelse af glæde og kreativitet?

Føler du dig fastlåst i de samme mønstre, måske uden at vide hvorfor? Clairvoyant Vejledning kan hjælpe dig.

Har du brug for at finde styrken i den, du er? 

Har du følelsen af, at du gentager de samme mønstre i dit liv? Og at du i bund og grund forhindrer dig selv i at gøre det, der er godt for dig?

Måske har du en fornemmelse af, hvorfor det er sådan - men du behøver en større afklaring omkring det.

Måske har du ikke selv nogen klar idé om, hvad der ligger til grund for, at du forhindrer dig selv i at gøre det, der er bedst for dig.

Og hvor tit har du oplevet følelsen af ikke at passe ind? Og måske af ikke at have lov til at være den, du er.

En Clairvoyant Vejledning kan hjælpe dig med at finde årsagen til disse mønstre og disse følelser - og give dig værktøjer til at slippe dem.

*

Sådan foregår en Clairvoyant Vejledning

En Clairvoyant Vejledning foregår hos mig i Glostrup eller over telefon (se nedenfor*). Forinden konsultationen har vi aftalt et tidspunkt, og vi har aftalt, om der er særlige emner, som du ønsker, at jeg fokuserer på. Hvis der ikke umiddelbart er det, kommer de vigtigste temaer for din psyke, sjæl og krop frem under clairvoyancen, hvor du kan spørge ind til det, jeg fortæller dig. Eller noget andet, som er vigtigt for dig.
For at have "ledestjerner" at gå efter, benytter jeg mig også af få orakelkort eller blide tarotkort, og efter clairvoyancen sender jeg dig billeder på en pdf-fil (eller på telefon) af de kort, der er kommet frem. Men der er ikke tale om en traditionel kortlæsning. Kortene hjælper dig til at holde fokus på din sjæls budskaber i den tid, der kommer efter clairvoyancen og fungerer faktisk som en slags referat af det, som clairvoyancen har handlet om. Kortene styrer altså ikke konsultation, men er "huskesedler" for det, som din sjæl har fortalt dig under clairvoyancen. 

Prisen for en Clairvoyant Vejledning (i alt ca. 60 min.) er 450 kr. Kontakt mig HER

* Konsultation over telefon: En Clairvoyant Vejledning over telefon kan foregå på lidt forskellige måder. Hvis du ønsker en konsultation hos mig og ikke kan komme til Glostrup, er du meget velkommen til at ringe og høre nærmere om en telefonkonsultation, så finder vi den form, der passer dig bedst. Prisen er den samme som for en konsultation, hvor du kommer hos mig.

Jeg tilbyder også kortlæsning 

Ønsker du en kortlæsning med Orakelkort/Engletarotkort, kan vi arbejde med præcis samme temaer som nævnt ovenfor. En kortlæsning hos mig foregår ligeså intuitivt som en clairvoyance og har den fordel, at kortene bliver konkrete billeder på meddelelser fra din sjæl. Eller som Colette Baron-Reid kalder det, er orakel/tarotkort "Postkort fra sjælen." En konsultation foregår hos mig i Glostrup. 60 min. koster 350 kr. Kontakt mig HER

 

*

"David er en unik dygtig healer og clairvoyant, der hjælper mange dyr og mennesker" Kit Benlolo, Dyreclairvoyanceskolen

Jeg er uddannet clairvoyant til mennesker og dyr på Dyreclairvoyanceskolens 2-årige uddannelse. Og jeg underviser løbende på skolen som assistent for Kit Benlolo, ligesom jeg fungerer som censor. Jeg er også uddannet Soul Coaching Oracle Card Reader hos Denise Linn, Engle-tarotkortlæser hos Radleigh Valentine og har gennemført HayHouse´ store certificeret kortlæseruddannelse.

Spørgsmål og svar: 

SP: Kan clairvoyance forudsige fremtiden? * SV: En clairvoyance kan fortælle dig, om de mulige resultater af den energi, som du fungerer med nu - og om de mulige resultater, hvis du ændrer den og følger den rådgivningen, som din egen sjæl foreslår i clairvoyancen. Sådan kan du skabe en bedre retning for din fremtid.

SP: Er der afdødekontakt i clairvoyancen? * SV: Hvis du ønsker kontakt med en afdød i clairvoyancen, er det en mulighed.

SP: Kommer vi ind på mine tidligere liv i clairvoyancen? * SV: Vi kommer ind på tidligere liv, hvis du specifikt ønsker det - eller hvis det er relevant for det emne, vi arbejder med.

SP: Hvad hvis jeg slet ikke genkender mig selv i clairvoyancen og føler, at det ikke er mig * SV: Hvis du af en eller anden grund føler, at clairvoyancen er helt ved siden af, afbryder vi konsultationen, og du får pengene tilbage.

SP: Hvad hvis jeg har flere spørgsmål vedr. clairvoyancen? SV: Du er altid velkommen til at kontalte mig med spørgsmål vedr. clairvoyancen.

 

*

Vigtigt: Clairvoyance erstatter ikke behandling, diagnose eller terapi hos sundhedsfagligt uddannede personer (f.eks. egen læge/speciallæge). Jeg vejleder ikke om behandling eller medicinering, men gerne om godkendt "alternativ" behandlig som supplement til lægelig behandling. Jeg vejleder ikke personer under 18 år, og jeg laver ikke clairvoyance på nogen, som ikke direkte til mig har givet deres samtykke. Jeg påtager mig intet ansvar for valg, som du træffer eller handlinger, som du udfører på baggrund af det, vi taler om i konsultationen. Vi har alle en fri vilje og er selv ansvarlige for vores handlinger. En calirvoyance hjælper dig til at mærke og lytte til det, der er bedst for din sjæl.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk