Engledyr

Jeg underviser løbende i healing på Dyreclairvoyanceskolen hos Kit Benlolo *Jeg er uddannet hos Kit Benlolo på Dyreclairvoyanceskolen * Jeg har en grunduddannelse i kinesiologi fra Københavns Kinesiologiskole * Jeg er kraniosakralterapeut til hund, udd. hos Helle Hoffmann * Jeg har Lone Sørensens korte, men grundige Dyreterapeutuddannelse og deltog på kurserne, da hun holdt dem her i Danmark. Lone Sørensen har som den første i verden udviklet zoneterapi til dyr (hunde, katte, heste) * Jeg er certificeret i Dyrhealing og dyrekommunikation fra Hay House-forfatter Deborah King * Jeg har Reiki I og Reiki II fra Hanne Fritzbøger * Jeg er Reikimester fra Sonja Lindlöf i Sverige * Jeg har kursus i Qigong Healing for dyr fra Spring Forest Qigong * Jeg har et 150-timers kursus i hundens Anatomi og Fysiologi, anerkendt af Rural Skills i England, som akkrediterer professionel udd. inden for landbrug, skovbrug og husdyrhold * Jeg er uddannet krystal-healer hos Spirit Walker Crystal * Jeg har 80-timers teorikursus i akupunktur (bestået med højere udmærkelse) Jeg har kurser og uddannelser i Holistisk Rådgivning for Hunde, Ernæring for hunde (bl.a. diplom i rådgivning af råfodring af hunde fra Dogs Naturally Magazine University), Urter for hundeHunde med angst/frygt, Førstehjælps-kursus for hunde, Farmakologi for Hunde og meget andet * Jeg er ved at afslutte uddannelsen som hundemassør hos Helen Munksø (2020) * Jeg har skrevet bøgerne Følelsernes healing og Hundens helse, begge er i Gyldendals bogklub Psyke & Sjæl.

Beskrivelse af min bog i bogklubben Psyke & Sjæl:

Hundens helse er din hunds selvhjælpsbog for balance i krop og sjæl - selv om det naturligvis er dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen giver gode råd om naturlige måder at styrke din hunds livs- og modstandskraft på og viser dig bl.a., hvordan du lærer at heale din hund og balancere dens chakraer med dine hænder, og hvordan du behandler den med akupressur (akupunktur uden nåle). Du bliver desuden vejledt i brugen af kosttilskud til din hund, fx vitaminer, mineraler, planter og olier, for både kroniske og akutte lidelser. Bogens sidste del beskriver hundekroppens opbygning og skelet samt de vigtigste kropsfunktioner, bl.a. kredsløbet, åndedrættet og immunsystemet, så du har viden om, hvordan din hund fungerer. Hundens helse dig en række vigtige redskaber og gode råd til, hvordan du giver din hund den mest optimale pleje - tilsat masser af omsorg, berøring og kærlighed.

 

Her underviser jeg på Dyreclairvoyanceskolen, som er grundlagt af Kit Benlolo

På Dyreclairvoyanceskolen kan man:

Blive Dyreclairvoyant

Tage et enkelt weekendkursus i Dyreclairvoyance

Blive Dyrehealer

Tage overbygningskursus i Dyrehealing, hvis man allerede er uddannet clairvoyant fra en hvilken som helst skole med en længerevarende og grundig uddannelse

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk