Engledyr

 

 

Canine Principles´  kurser og uddannelser er godkendt af den britiske uddannelsesorganisation inden for landbrug, skovbrug og husdyrhold. Jeg har gennemgået uddannelsen i hundens anatomi og fysiologi og er ved at færdiggøre andre uddannelser hos Canine Principles. Senere i 2019 begynder jeg på deres uddannelse i sygdoms- og lægemiddellære (patologi og farmakologi). Herved vil jeg have en "uddannelsespakke" for hunde, som svarer til de krav, som i Danmark stilles til behandlere, der kan RAB-registreres. Hvilket man desværre kun kan til mennesker.

 

 

David Læby Henningsen

født i begyndelsen af august 1969.

Bor i Glostrup ved Kbh.

***

Forfatter til bøgerne Følelsernes healing og Hundens helse, forlaget Turbine

* Reikimester, udd. og initiering ved Sonja Lindlöf, Sverige

* Healingsterapeut til Dyr, diplomuddannelse fra The Bio Energy Training Clinic Ireland v. John Donohoe og Patricia Hesnan. Udd. anerkendt af The Complementary Medical Association

* Dyrekommunikation, Claire Bloomfield

(ekstra kursus i  kommunikation med afdøde dyr)

* Enkeltmoduler; Kit Benlolos Dyreclairvoyant-uddannelse

* Kraniosakralterapeut til hund, uddannet hos Helle Hoffmann

Canine Anatomy & Physiology, Canine Principle, godkendt udd. af UKRS

* Dyreterapeut, uddannelse v. Lone Sørensen/Mikuradog

* Dyrekommunikation, ACT 1, James French

 

 

 

*

Mit navn er David Læby Henningsen. Jeg er født i begyndelsen af august 1969. Jeg bor i Glostrup ved København og har to hunde: en Yorkie og en Chorkie, Sonja og Elmer.

Jeg har flere uddannelser og kurser inden for energiterapi og spirituelle healingssystemer. Jeg behandler/afbalancerer med healing, akupressur og kinesiologi, og jeg har fungeret som undervisningsassistent på visse af Katrine Birks uddannelser og kurser, hvor jeg også har bidraget med undervisningsmateriale og oplæg. Se katrinebirk.dk.

Før jeg fik hund og genforenet med det spirituelle, skrev jeg bøger og udgav på større forlag; jeg tog en uddannelse fra Københavns Universitet (dansk) og en meritlæreruddannelse og blev på den baggrund skolelærer, hvad jeg fungerer som ved siden af mit spirituelle/energiterapeutiske arbejde.

Siden jeg fik hund i 2010 har jeg bl.a. taget følgende uddannelser, kurser og initieringer:

Uddannelse/kurser for dyr - se under billedet i venstre side

Kinesiologi, basisuddannelsen. Københavns Kinesiologiskole v. Søren Lund.

Synergetic Kinesiology. Kinesiologi, basisuddannelse v. Stephanie Relfe.

Akupressur og energiterapi, grundkursus v. energiterapeut Katrine Birk.

Diplomkursus i Akupunktur/Akupressur (teori). Oplex Courses. Continous Professional Development Certified. Bestået med "Higher Distinction,"/"Højere Udmærkelse.".

Acupressure Therapy. Uddannet af Annette Reilly, Institute of Alternative Medicine; uddannelsen er  godkendt af The International Institute For Complementary Therapists. Giver ret til titlen: Acupressure Therapist (dvs. Akupressør)

Underviser: Holistisk Energiterapeut og Behandler, uddannelse v. Katrine Birk. Har bidraget med undervisning og undervisningsmateriale til uddannelsen.

Reiki I og Reiki II. Initiering af Hanne Fritzbøger.

Reikimester. Initiering og uddannelse af Sonja Lindlöf, Sverige

 

 

 

 

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk