Engledyr

 

 

Mit navn er David Læby Henningsen.

Jeg er født i begyndelsen af august 1969.

Siden 2010 har jeg taget mange uddannelser og kurser inden for alternativ behandling og spiritualitet, og jeg har haft både mange klienter, mennesker som dyr - og mange Reiki-elever. Tak for alle jer! 

 

 

 

Jeg har en basisuddannelse i kinesiologi fra Københavns Kinesiologiskole

Jeg har 7 moduler af Kit Benlolos Dyreclairvoyanceuddannelse

Jeg har certifikat i Dyreclairvoyance fra Göteborgs Mediumskole

Jeg har gennemført Betina Salkvists Master Class i Dyreclairvoyance

Jeg er Reikimester fra Sonja Lindlöf i Sverige

Jeg har diplom som clairvoyant medium fra Göteborgs Mediumskole

Jeg er kraniosakralterapeut til hund, udd. hos Helle Hoffmann

Jeg er dyrekommunikator og healer fra Doborah King (Hay House-forfatter)

Jeg har uddannelser/kurser i akupressur, i dyreterapi hos Lone Sørensen, i forskellige andre healingsmetoder for dyr, og jeg har cerfifikatkursus i hundens anatomi og fysiologi. Et kursus, der i England er anerkendt til professionelle inden for landbrug og husdyrhold (UKRS)

Og så har jeg skrevet bøgerne Følelsernes healing og Hundens helse, begge er i Gyldendals bogklub Psyke&Sjæl

 

 

 

 

 

 

 

Fra efteråret 2019 har jeg fået den gave at undervise i healing af dyr på Dyreclairvoyanceskolen hos Kit Benlolo

 

 

 

Telepati er at tale med dit dyrs "almindelige" bevidsthed. Der er altså, som når tom mennesker snakker med hinanden - i samme rum eller over telefon.

Clairvoyance er at kommunikere med dit dyrs sjæl, som kan fortælle om dybere lag, der ikke er umiddelbart tilgængelig i almindelig samtale. F.eks. ved sjælen om fortid, om fremtid og om årssager til ting, der sker.

Afdødekontakt er en samtale, men også en slags clairvoyance med et afdødt dyr. Hvis dyret har været død i mange år (grænsen går ved ca. 25 år), kan man kun aflæse dens energi-aftryk og få oplysninger, som dyret selv kunne give, da det var her på Jorden.

Husrens. Jeg arbejder efter høje, etiske standarder og videresender min dyreklient uden afregning, hvis det ret tydeligt fremgår, at den højeste prioritet er en husrens i jeres hjem. Det er muligt at rense et hjem fra afstand, men jeg vil anbefale, at du søger hjælp hos en, som kan komme til din bolig, da der være mange praktiske omstændigheder, som giver anledning til spørgsmål.

Jeg har kurser/uudannelser i bl.a. anatomi/fysiologi, ernæring og urte- og kosttilskud. Den viden bruger jeg i clairvoyancen, når det er relevant.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk