Engledyr

 

Vejledning med Clairvoyance og orakelkort

Orakelkort gør sjælens budskaber tydelige og konkrete og involverer dig langt mere i konsultationen, end hvis du udelukkende blev vejledt gennem clairvoyance. I mine konsultationer har orakelkort ingen fastlagt betydning, men bliver læst i sammenhæng med det, som din sjæl fortæller.

*

Clairvoyance er ikke terapi, men vejledning på baggrund af det, som din sjæl fortæller. Det kan være temaer, der f.eks. handler om, at du: 

Føler, at du er gået i stå i dit liv og har brug for en ny retning - eller at finde tilbage til det, der tidligere gjorde dig glad.

Har en følelse af utilfredshed - eller af tristhed.

Har svært ved at give dig selv lov til at gøre, hvad der er godt for dig.

Ved, at du har en styrke og kreativitet, men behøver vejledning til at bruge begge dele.

Føler, at du altid støder ind i de samme udfordringer.

Føler, at du ikke "hører hjemme," og at du har brug for at forstå forholdet mellem dig selv og dine nærmeste.

... Det kan også være noget helt andet ...  

*

Clairvoyance er konkret vejledning i forhold til tvivl og udfordringer, som du har i dit liv. Men også vejledning i forhold til styrker, som din sjæl ved, hvordan du bruger bedst muligt. Clairvoyance er ikke "spådom." Ingen clairvoyant kan vide, hvordan din sjæl vælger at udvikle sig, men i clairvoyancen bliver din sjæls muligheder tydelige - og redskabet til at bruge dem. Herefter er det op til dig at lytte til og handle på, hvad din sjæl har fortalt.

 

 

 

 

Afdødekontakt

Vores tilknyting til mennesker, som er gået over, forsvinder aldrig. Ofte hjælper vores elskede, afdøde os fra den anden side og har budskaber, som de gerne vil igennem med til os - ligesom vi kan have brug for at for at tale med dem.

 

Clairvoyance og afdødekontakt:

Konsultation hos mig i Glostrup (Kbh.), ca. 60 minutter: 550 kr.

Telefonkonsultation, ca. 60 minutter: 450 kr. De 60 minutter er delt i to: 30 minutter, hvor jeg stiller clairvoyant ind på dig (eller den afdøde), og bagefter 30 minutter, hvor vi taler i telefon sammen.

*

Jeg er uddannet clairvoyant til både mennesker og dyr og har også stor erfaring med clairvoyance til mennesker.

Jeg tilbyder clairvoyance fra du er 16 år, men indtil du er 18 år kun med dine forældres godkendelse. Jeg går ikke ind i spørgsmål om lægelig behandling og medicin, men gerne spørgsmål vedr. energi-terapi, såsom Reiki, zoneterapi, akupunktur m.v.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk