Engledyr

Clairvoyant vejledning til dig

Hvad er din sjæls tema, hvad er årsagen til det, hvilket redskab vil hjælpe dig?

*

Clairvoyance er ikke terapi, men vejledning på baggrund af det, som din sjæl fortæller. Det kan være temaer, der f.eks. handler om, at du: 

Føler, at du er gået i stå i dit liv og har brug for en ny retning - eller at finde tilbage til det, der tidligere gjorde dig glad.

Har en følelse af utilfredshed - eller af tristhed.

Har svært ved at give dig selv lov til at gøre, hvad der er godt for dig.

Føler, at du ikke "hører hjemme," og at du har brug for at forstå forholdet mellem dig selv og dine nærmeste.

Eller noget helt andet ... 

*

Clairvoyance er konkret vejledning i forhold til tvivl og udfordringer, som du har i dit liv. Clairvoyance er ikke "spådom." Ingen clairvoyant kan vide, hvordan din sjæl vælger at udvikle sig. Clairvoyancen finder temaet og årsagen og giver dig redskabet. Herefter er det op til dig at lytte til og handle på, hvad din sjæl har fortalt.

* I maj og juni, 2021 kan jeg kun tage opgaver onsdag og søndag. Ved akutte situationer er du velkommen til at kontakte mig andre dage end disse, men det er muligt, at jeg ikke kan tage opgaven.

 

 

 

Afdødekontakt

Vores tilknyting til mennesker, som er gået over, forsvinder aldrig. Ofte hjælper vores elskede, afdøde os fra den anden side og har budskaber, som de gerne vil igennem med til os - ligesom vi kan have brug for at for at tale med dem.

*

Info for clairvoyance og afdødekontakt:

Mulighed A:

Jeg stiller clairvoyant ind på dig i 30 min. som forberedelse. Herefter taler vi i telefon i ca. 30 min., mens jeg stadig stiller clairvoyant ind. Jeg fortæller, hvad jeg har fået af information, og du kan stille spørgsmål til mine informationer - eller til noget andet. Pris: 500 kr.

Mulighed B (genoptages d. 21/5, 2021):

Samme som A, men i stedet for at tale i telefon kommer du til mig i Glostrup, og vi taler sammen i ca. 45 min. Pris: 600 kr.

Mulighed C:

Du sender mig tre spørgsmål på mail, som jeg stiller clairvoyant ind på i 15 min., og vi taler herefter i telefon i ca. 15 min. Pris: 300 kr.

*

Jeg er uddannet clairvoyant til både mennesker og dyr og har også stor erfaring med clairvoyance til mennesker.

Jeg tilbyder clairvoyance fra du er 16 år, men indtil du er 18 år kun med dine forældres godkendelse. Jeg går ikke ind i spørgsmål om lægelig behandling og medicin, men gerne spørgsmål vedr. energi-terapi, såsom Reiki, zoneterapi, akupunktur m.v.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk