Engledyr

 

Forsvundne dyr

Jeg tager gerne imod opgaver, hvor jeg hjælper med at finde forsvundne dyr. Dyr er som regel gode til at beskrive deres omgivelser, og det er en information, som jeg relativt hurtigt får. Ulykkeligvis kan det ske, at dyr er lukket inde, og det kan vanskeliggøre at lokalisere dyret, men det er dog ikke altid tilfældet. 

Jeg har været involveret i mange sager, der er endt lykkeligt - og jeg har mange gode historier fra de få kolleger, der tager sig af forsvundne dyr. Men jeg vil sige, at det ikke er altid, at det lykkes, at få dyret hjem. Dyr har deres egen, frie vilje og kan vælge at forlade deres hjem af mange årsager. For at få dyret hjem igen er det yderst vigtigt, at man som dyrets menneske ikke føler skyld, og at man lægger tid og energi i at samarbejde med mig om opsporingsarbejdet. 

Det er sjældent, at det ved blot én kontakt lykkes at få dyret hjem; det kan tage uger eller måneder. I opsporingsarbejdet bruger jeg redskaber som f.eks. Google Map og andre landkort, men også din viden om et lokalområde kan være afgørende.

*

Jeg har udvidet længden af konsultationerne for forsvundne dyr, så du får to timer (120 min.) for samme pris som en sædvanlig konsultation (60/90 min.). De første dage af kontakten kan de 120 min. hurtigt være brugt, herefter kan man f.eks. dele næste kolsultation ud på 8 x 15 min. henover de følgende dage eller uger. På den måde bliver det økonomisk overskueligt. Der betales for én samlet konsultation, hvergang de 120 min. er opbrugt, og vi begynder på de næste.

Ring og skriv gerne helt uforpligtende med spørgsmål, hvis du overvejer at bede mig om opgaven med at finde dit forsvunde dyr.

Prisen for en konsultation er 500 kr. I maj og juni, 2021 kan jeg kun tage opgaver onsdag og søndag. Ved akutte situationer er du velkommen til at kontakte mig andre dage end disse, men det er muligt, at jeg ikke kan tage opgaven.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk