Engledyr

 

Forsvundne dyr

Jeg tager gerne imod opgaver, hvor jeg hjælper med at finde forsvundne dyr. Dyr er som regel gode til at beskrive deres omgivelser, og det er en information, som jeg relativt hurtigt får. Ulykkeligvis kan det ske, at dyr er lukket inde, og det kan vanskeliggøre at lokalisere dyret, men det er dog ikke altid tilfældet. 

Jeg har været involveret i mange sager, der er endt lykkeligt - og jeg har mange gode historier fra de få kolleger, der tager sig af forsvundne dyr. Men jeg vil sige, at det ikke er altid, at det lykkes, at få dyret hjem. Dyr har deres egen, frie vilje og kan vælge at forlade deres hjem af mange årsager. For at få dyret hjem igen er det yderst vigtigt, at man som dyrets menneske ikke føler skyld, og at man lægger tid og energi i at samarbejde med mig om opsporingsarbejdet. 

Det er sjældent, at det lykkes at få dyret hjem ved blot én kontakt; det kan tage uger eller måneder. I opsporingsarbejdet bruger jeg redskaber som f.eks. Google Map og andre landkort. Jeg tager ikke betalt for hver eneste kontakt, som jeg tager under forløbet, og vi finder en løsning i forhold til antal konsultationer, som du skal betale for.

Ring og skriv gerne helt uforpligtende med spørgsmål, hvis du overvejer at bede mig om opgaven med at finde dit forsvunde dyr.

Prisen for en konsultation er 500 kr. Ved et længerevarende forløb, finder vi en mere økonomisk ordning.

David Læby, Eksamineret Clairvoyant til dyr og mennesker
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk