Engledyr

Jeg tilbyder konsultation med Kinesiologi, Telepati og Healing for dit dyr. Læs mere her:

Den fulde livsenergi

Den fulde livsenergi er vigtig for et godt helbred: fysisk, psykisk og sjæleligt. Kinesiologi er test af dit dyrs livsenergi og svar på, hvordan livsenergien kommer i balance igen. Når det sker, er der de bedste betingelser for, at kroppen, psyken og sjælen kan heales. 

Kinesiologi er at teste energien i kroppens meridianbaner, hvor livsenergien løber som blodet i årerne. Typisk gøres det gennem at teste energien i muskler, der specifikt er knyttet til disse meridianbaner. På mennesker tester man direkte - og dyr tester man ved at dyrets menneske midlertidigt "overtager" dyrets energi og fungerer som en erstatning for dyret (surrogattest). Men man kan også teste ligeså præcist ved at have et billede af dyret og bruge et pendul i stedet for muskeltest. Det er den metode, jeg bruger, og oftest er få konsultationer med flere ugers mellem tilstrækkeligt.

Balance på alle planer

Kinesiologi tester som sagt livsenergien i kroppens energibaner og finder frem til, om årsagen til ubalance stammer fra belastende bevægelser/øvelser, fra kosten eller kosttilskud - eller om den er af følelsesmæssig, psykisk eller sjælelig karakter. Når man ved det, ved man også, hvordan man skal bringe livsenergien i balance igen.

Nogle ubalancer retter jeg op på med det samme, og det vil foregå som en slags fjern-healing. Andre ubalancer skal du (og dit dyr) selv arbejde med. Det kan være, at jeg giver dig lette træningsøvelser for bedre balance mellem højre og venstre hjernehalvdel - og det kan være at jeg spørger ind til, hvor vidt det er muligt at bytte dit dyrs mad/foder. Det kan også være, at jeg fortæller hvilke kosttilskud, der vil bidrage til harmoni i livsenergien. Det vil være kosttilskud, som findes på markedet og er godkendt til netop den dyreart, du har. Det kan også være, at jeg f.eks. anbefaler dig homøopatiske cellesalte eller Bachs blomstermedicin, som begge dele er 100% sikre for stort set alle dyr. 

Hvad med Telepati og Clairvoyance?

Jeg inddrager altid telepati og clairvoyance i en konsultation, sådan at en konsultation kommer hele vejen omkring dyret - og sådan at dyrets egen stemme bliver hørt.

Kinesiologi, Telepati og Healing for dyr

Test, telepati/clairvoyance, afbalancering, healing, ca. 50 min. Og derefter ca. 30 min. telefonsamtale med dig.

Pris resten af 2023: 350 kr. Normalpris er 500 kr.

Kontakt mig HER    

* * *

Kinesiologi afbalancerer på alle planer og hjælper derfor dyret med udfordringer der er:

Fysiske

Følelsesmæssige 

Psykiske

Sjælelige

Alle dele kan vise sig om udfordringer i dyrets adfærd.
Oftest er få konsultationer med flere ugers mellemrum tilstrækkeligt.

 

* Søg altid dyrlæge, hvis du er i tvivl om dit dyrs helbred og sundhed. Clairvoyance/telepati/kinesiologi/healing er udelukkende et supplement og erstatter aldrig dyrlægebesøg. Jeg arbejder kun med syge dyr, hvis de samtidig behandles/tilses af en dyrlæge.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk