Engledyr

Healing 

Jeg har stor erfaring med at heale dyr og underviser i dyrehealing på Dyreclairvoyanceskolen, og jeg tilbyder fjernhealing af alle dyrearter. 

Healing hjælper med:

Afbalancering af følelser, hvor telepati og clairvoyance ikke er tilstrækkeligt. Sådanne ubalancer viser sig oftest i dyrets adfærd.

Afbalancering af immunsystemet, fordøjelsen, hormonsystemet, musklerne. Og meget andet.

Healing over afstand er ligeså dyb og effektiv som healing, hvor dyret er til stede hos mig. Alt i universet er forbundet, og energi kender ikke til afstand, tid og rum. Ligesom et radioapparat kan stille ind på radiobølger, kan en healer stille ind på et dyrs eller et menneskes helt individuelle og enestående energi. I healingen arbejder jeg bl.a. ud fra clairvoyante meddelelser om dyrets tilstand i krop og sjæl, men det er altid kun dyrlægen, som diagnosticerer.

For at hjælpe afbalanceringen af de følelser, der ligge bag en fysisk eller psykisk ubalance, tilbyder jeg at vejlede i Bachs blomsterdråber, som er kendt og brugt i hele verden netop i egenskaben af at kunne afbalancere følelser. Det koster ikke ekstra, da jeg kraftigt anbefaler Bachs blomsterdråber, men du skal selv købe dråberne. Der er rigeligt i en flaske, og en flaske koster ca. 100 kr.

For bedste og vedvarende resultater, skal der oftest mere end en healing til. Tre healinger med højst nogle dages mellemrum er optimalt til at begynde med. Herfra kan vi aftale et evt. videre forløb - og til en fornuftig "klippekorts-pris."

Pris, fjernhealing: 3 healinger, der betales samlet: 500 kr. I begge tilfælde får du derudover vejledning i Bachs blomsterdråber.

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk