Engledyr

Healing 

Jeg har stor erfaring med at heale dyr og underviser i dyrehealing på Dyreclairvoyanceskolen, og jeg tilbyder dig vejledning i at heale dit eget dyr som en del af clairvoyancen/telepatien. Læs om clairvoyance/telepati HER

 

Healing - hjælp til selvhjælp.

Selv om energi-healing er meget kraftfuld, kræver det ofte vedholdenhed over noget tid for at rette op på ubalancer. Hvis du vil, vejleder jeg dig derfor i, hvordan du selv healer dit dyr. Det er koster ikke ekstra. Og det er en stor fordel, hvis du selv er villig til at heale dit dyr, da dit dyr dermed kan få healing dagligt - og da det skaber en endnu dybere tilknytning mellem jer. Det er så enkelt at lære at heale, at man ofte ikke tror på, at det virker. Men det gør det, for vi er alle født med evnen til at afbalancere vores egen og andres livskraft. Og dette er kernen i at heale. Healing virker både på det følelsesmæssige og det fysiske plan, og derfor påvirker det dyrets adfærd positivt.

Healing hjælper med:

Afbalancering af immunsystemet, fordøjelsen, hormonsystemet, musklerne. Og meget andet. Healing afbalancerer også følelser og dermed udfordrende adfærd. 

For at hjælpe afbalanceringen af de følelser, der ligge bag en fysisk eller psykisk ubalance, tilbyder jeg også som gratis bonus at vejlede i Bachs blomsterdråber, som er kendt og brugt i hele verden netop i egenskaben af at kunne afbalancere følelser. Du skal selv købe dråberne. Der er rigeligt i en flaske, og en flaske koster ca. 100 kr. Muligvis har dit dyr brug for mere end én slags blomsterdråber. Man kan ofte blande dråberne og give dem samtiidigt.

Husk at det altid kun er dyrlægen, som diagnosticerer og behandler.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk