Engledyr

Healing 

Jeg har stor erfaring med at heale dyr og underviser i dyrehealing på Dyreclairvoyanceskolen. Jeg har lært mange forskellige metoder inden for healing og kropsbehandling og tilpasser disse efter dyrets behov.

Balance i immunsystemet, fordøjelsen, hormonsystemet, musklerne, følelserne. Og meget andet.

Jeg tilbyder fjernhealing af alle dyrearter. Og jeg vejleder efterfølgende til teknikker, som du selv kan hjælpe dit dyr med: f.eks. akupressur (tryk på akupunkturpunkter) og healing.

For hundes vedkommende vejleder jeg også i kosttilskud, hvis du er interesseret i at give din hund f.eks. urter. Du kan læse mere om kosttilskud til hunde i min bog: Hundens helse.

Healing over afstand er ligeså dyb og effektiv som healing, hvor dyret er til stede hos mig. Alt i universet er forbundet, og energi kender ikke til afstand, tid og rum. Ligesom et radioapparat kan stille ind på radiobølger, kan en healer stille ind på et dyrs eller et menneskes helt individuelle og enestående energi. I healingen arbejder jeg bl.a. ud fra clairvoyante meddelelser om dyrets tilstand i krop og sjæl, men det er altid kun dyrlægen, som diagnosticerer.

Jeg tilbyder også healing, hvor jeg kommer til dit dyr og dig i Københavns-/Roskildeområdet/Nordsjælland .

Priser: Fjernhealing: 250 krHealing, hvor jeg kommer til dit dyr*: 450 kr. + transporttilæg efter aftale. * Genoptagesd. d. 21/5, 2021. I maj og juni, 2021 kan jeg kun tage opgaver onsdag og søndag. Ved akutte situationer er du velkommen til at kontakte mig andre dage end disse, men det er muligt, at jeg ikke kan tage opgaven. 

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk