hundemassage, massage til hund, kraniosakral, kraniosakralterapi, kraniosakral terapi, terapi til hunde, alternativ behandling til hunde, ømme muskler, hundetræning

Engledyr

Her er jeg til eksamen i kraniosakralterapi

_______________________________________________________________

Pris for en behandling er 550 kr. 

Kontakt mig gennem kontakt-formularen.

Der er gebyr på 250 kr. ved aflysning senere end kl. 17.30 dagen forinden aftalen.

Kraniosakralterapi og Massage

 

Jeg tilbyder kraniosakral-terapi og massage til hunde. Og også til katte, da kattes anatomi (skelet, muskler) er næsten fuldstændig ens med hundens.

Kraniosakral-terapi er effektiv ved problemer i bevægeapparatet som f.eks. smerter i leddene (gigt, løs knæskal, led-dysplasi). Ved fordøjelsesbesvær og allergi, ved hormonelle ubalancer, som f.eks. løbetidsproblemer. Og kraniosakral-terapi styrker immunsystemet, hjælper med at udrense affaldsstoffer og får alle kroppens organer til at arbejde i harmoni med hinanden. Desuden virker karniosakral-terapi meget beroligende og er en af de foretrukne terapier ved nervøse, angste og anspændte hunde.

Massage er effektiv ved lidelser i bevægeapparatet som muskelsmerter, led-dysplasi, løs knæskal og gigt. Massage virker desuden kraftigt på psyken. Alt efter teknik kan massage få hunden til at slappe af eller til at blive mere livlig. Massage hjælper udskillelsen af affaldsstoffer og styrker immunsystemet. Og massage er altid en vigtig terapi for hunde, der er meget aktive i enhver form for leg/træning og sport.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk