Clairvoyance, Healing, Reiki, Chakra, Karma sitting, Tidligere liv

Engledyr

*Clairvoyance 

Clairvoyance er "postkort fra sjælen"

I en clairvoyance vejleder dig ud fra din sjæl og dit ubevidste, som hele tiden sender dig meddelelser om, hvad der er bedst for dig at gøre i dit liv - og meddelelser om glæder, sorger, svigt og kærlighed - og alle mulige andre livstemaer, der skal forløses for at folde sig ud - eller for helt at forsvinde.

Alt, som du nogensinde har oplevet i dette (og tidligere) liv, er lagret som en viden i dine celler og i det energifelt, som omgiver din krop.

Af og til får du selv adgang til denne viden - det er øjeblikke, hvor du mærker din intuition så stærkt, at du bare må følge den. 

Som clairvoyant er jeg trænet i at aflæse det energifelt, der omgiver alt levende - og i at formidle den viden sådan, at du som klient får den støtte og vejledning, som du behøver for at forløse det, der ikke længere gavner dig - og som ofte skaber, stress, træthed og fysiske ubalancer.

Jeg arbejder ikke med "forudsigelser", men med at vejlede dig til at forløse teamer og følelser og til at vælge, hvilken retning, der er bedst at følge. 

Jeg har ligeså stor erfaring med clairvoyance for mennesker som med clairvoyance for dyr. Og jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej. Du er meget velkommen til uforpligtende at kontakte mig og høre nærmere om en clairvoyance. 

*Karma-sitting

Talenter, mønstre og din sjæls dybeste kerne

Hvilke mønstre gentager sig i dit liv? Bærer du noget med dig fra din familie - som du ønsker at give slip på? Hvad er din sjæls dybeste kerne af muligheder og talenter?

Alt dette og meget mere er mønstre, erfaringer og følelser - gode som dårlige - der er er ophobet og udviklet liv efter liv.

Ligesom man kan have talent for at få sit liv til at fungere - kan man ulykkeligvis også have talent for ikke at få (områder af) sit liv til at fungere.

I en karma-sitting tager jeg på rejser gennem dine tidligere liv for at finde et eller flere gennemgående temaer, der er allermest betydningsfulde for de forhindringer, du møder i det liv, du har nu - og jeg vejleder dig til at slippe fri af deres indflydelse og energi. Du er meget velkommen til uforpligtende at kontakte mig og høre nærmere om en karma-sitting.

Masser af Lys til dig

David

SPAR 100 KR. PÅ CLAIRVOYANCE OG KARMA SITTING I HELE MARTS, 2024.

Praktisk Info. Når du bestiller clairvoyance eller karma-sitting, begynder vi altid med en kortere telefonsamtale. Det er helt op til dig, hvad du vil fortælle og spørge om*. Jeg behøver dog som minimum dit navn, din alder og din adresse. Herefter aftaler vi et tidspunkt, hvor jeg ringer til dig for selve konsultationen - den varer ca. i 30 minutter, og forinden har jeg brugt ca. 30 minutter på at stille mig clairvoyant ind på dig. I løbet af vores telefonsamtale vil jeg stadig arbejde clairvoyant, og du kan stille spørgsmål til det, jeg melder tilbage om - eller til noget andet. Konsultation over telefon, i alt ca. 60 min.: 450 kr. 350 kr. i hele marts, 2024. Tillæg, hvis du også ønsker skriftlig tilbagemelding: 100 kr. Kontakt mig HER  

* VIGTIGT: Clairvoyance, karma-sitting og healing diagnosticerer ikke og erstatter aldrig rådgivning og behandling hos sundhedsfagligt personale som f.eks. læger, sygeplejersker og psykologer. Jeg tilbyder ikke clairvoyance, karma-sitting eller healing, hvis du er under 18 år. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk