Clairvoyance, Healing, Reiki, Chakra, Karma sitting, Tidligere liv

Engledyr

*Clairvoyance 

Clairvoyance er "postkort fra sjælen"

Jeg tilbyder clairvoyance til mennesker. I en clairvoyance vejleder dig ud fra din sjæl og dit ubevidste, som hele tiden sender dig meddelelser om, hvad der er bedst for dig at gøre i dit liv - og meddelelser om glæder, sorger, svigt og kærlighed - og alle mulige andre livstemaer, der skal forløses for at folde sig ud - eller for helt at forsvinde.

Alt, som du nogensinde har oplevet i dette (og tidligere) liv, er lagret som en viden i dine celler og i det energifelt, som omgiver din krop.

Af og til får du selv adgang til denne viden - det er øjeblikke, hvor du mærker din intuition så stærkt, at du bare må følge den. 

Som clairvoyant er jeg trænet i at aflæse det energifelt, der omgiver alt levende - og i at formidle den viden sådan, at du som klient får den støtte og vejledning, som du behøver for at forløse det, der ikke længere gavner dig - og som ofte skaber, stress, træthed og fysiske ubalancer.

Jeg arbejder ikke med "forudsigelser", men med at vejlede dig til at forløse teamer og følelser og til at vælge, hvilken retning, der er bedst at følge. 

Jeg har ligeså stor erfaring med clairvoyance for mennesker som med clairvoyance for dyr. Og jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej. Du er meget velkommen til uforpligtende at kontakte mig og høre nærmere om en clairvoyance. 

Masser af Lys til dig

David

Praktisk Info. Når du bestiller clairvoyance, begynder vi altid med en kortere telefonsamtale. Det er helt op til dig, hvad du vil fortælle og spørge om*. Jeg behøver dog som minimum dit navn, din alder og din adresse. Herefter aftaler vi et tidspunkt, hvor jeg ringer til dig for selve konsultationen - den varer ca. i 30 minutter, og forinden har jeg brugt ca. 30 minutter på at stille mig clairvoyant ind på dig. I løbet af vores telefonsamtale vil jeg stadig arbejde clairvoyant, og du kan stille spørgsmål til det, jeg melder tilbage om - eller til noget andet. Konsultation over telefon, i alt ca. 60 min.: 400 kr. Tillæg, hvis du også ønsker skriftlig tilbagemelding: 100 kr. Se HER for praktiske oplysninger. Engledyr holder tidlig sommerferie; jeg vender tilbage sidst i juni med info om, hvornår jeg åbner igen.

* VIGTIGT: Clairvoyance diagnosticerer ikke og erstatter aldrig rådgivning og behandling hos sundhedsfagligt personale som f.eks. læger, sygeplejersker og psykologer. Jeg tilbyder ikke clairvoyance, hvis du er under 18 år. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk