Engledyr

*  *  *   Tilbud på Reiki-kurser til 31/5, 2021: 1000 kr. for Reiki I + II (Normalpris 1800 kr.)   *  *  *

 

Bliv Reiki-healer for mennesker og dyr. Enkelt og kraftfuldt.

Reiki er en af de mest kraftfulde healings-teknikker, der findes.

Reiki er en tusindår gammel tradition. Den version af Reiki, som vi kender her i Vesten, blev udviklet i begyndelsen af 1900-tallet af japaneren Mikao Usui.

Mikao Usui udviklede Reiki, sådan at alle kan blive Reikihealere.

Reiki er enkel. Du kommer hurtigt i gang med at heale. Og herfra bliver du dygtigere og går dybere for hver gang, du healer - dig selv eller andre.

 

Engledyrs Reiki-kurser

Jeg tilbyder to grundige Reiki-kurser med et dybdegående materiale, som jeg selv har skrevet fra min erfaring med Reiki, der begyndte i foråret 2012. Jeg har holdt Reiki-kurser som Reikimester fra 2014 og har sandsynligvis den ældste fjernuddannelse i Reiki her i Danmark.

Kurserne er i den Første Lære (Reiki I) og i den Indre Lære (Reiki II). Det er de to kurser, som gør dig til Reiki-healer på et avanceret niveau. Men allerede efter Reiki I kan du heale kraftfuldt og effektivt - og du kan vælge kun at tage Reiki I. Kurserne tager du som hjemme-studie med vejledning fra mig. Initieringerne til Reiki, som er kraftfulde afbalanceringer af din krop, sjæl og ånd - og det som åbner din Reiki-kilde til sit fulde potentiale, foretager jeg på dig over afstand. Energi kender ikke til tid og rum, og i Reiki II lærer du at fjernheale. Den såkaldte fjern-initiering er den mest almindelige metode i verden i dag, og f.eks. i Sverige er denne måde at blive Reiki-healer på anerkendt* helt på linje med Reiki-kurser, hvor du er fysisk til stede hos Reikimesteren. *Anerkendt som "friskvård," momsfritaget og berettiger til optagelse i det Svenske Reikiforbund. 

 

 

Sådan foregår Reiki-kurset:

* Tilmeld dig gennem kontaktformularen

* Jeg sender dig kursus-materialet på mail

* Du går i gang med at læse

* Jeg er til rådighed som vejleder, når du behøver hjælp

* Spørg om indholdet, om øvelser og om det, der begynder at ske i dig, når du træder ind i din sjæls potentiale og bliver Reiki-healer. Eller spørg om noget andet ...

* Vi aftaler tidspunkter, hvor jeg initierer dig over afstand. Du sidder afslappet hjemme hos dig selv imens. Og jeg kommer med en tilbagemelding på initieringen

* Når du har læst materialet, er initieret og har øvet dig i at heale, modtager du et smukt Reiki-certifikat

 

Det praktiske. Kursusindhold og priser opdateret forår 2021.

Reiki I-kurset koster 800 kr. Manualen er 74 sider med mange hjælpsomme illustrationer.

Reiki II-kurset koster 1000 kr. Manualen bygger videre på Reiki I og er på 43 sider med mange illustrationer.

Desuden får du en manual til specifikt til Reiki-healing af dyr. Den bygger på det, du allerede har lært i Reiki I og Reiki II.

Pris for Reiki I og Reiki II, hvis du betaler kursusafgift samlet: Tilbud til 31/5, 2021: 1000 kr. (Normalpris 1800 kr.)

Men husk: Du bliver en kraftfuld healer allerede med Reiki I, og du behøver ikke tage Reiki II.

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk