Engledyr

Clairvoyance og Telepati

Vil du vide, hvad dit dyr føler, tænker og mærker i sin krop? Og hvilken vigtig besked det har til dig?

Har du brug for tydelige meddelser fra dit dyr - og dit dyrs sjæl - tilbyder jeg telepati og clairvoyance.

Mange af de henvendelser,  jeg får, handler om dyr, der ikke at trives så godt eller pludselig har ændret adfærd. Med telepati lytter jeg til dyret for at forstå hvorfor. Og ud fra disse informationer, vejleder jeg dig til at hjælpe dit dyr. Vejledning er nøgleordet; en dyreclairvoyant kan ikke bare fortælle et dyr, at det skal ændre adfærd, og så er problemet løst. Det handler om samarbejde og om at finde årsagen, ellers bliver dyret ved med at mistrives.

 

Praktisk infoJeg arbejder telepatisk og clairvoyant med dyret på følgende måde:

Konsultation over telefon: Du sender mig et billede af dyret, som jeg tager telepatisk/clairvoyant kontakt med. Og bagefter ringer jeg dig op for en samtale. Muligvis taler jeg med dyret over to gange med lidt tid imellem. Det koster ikke ekstra. Sammenlagt får I en konsultation på ca. 90 minutter. Alternativt tilbyder jeg en kortere konsultation på i alt ca. 60 minutter. Jeg tilbyder altid at vejlede dig i at heale dine egne dyr. Healing er enkelt og kan læres af alle! Alternativt tilbyder jeg healing over afstand. Vi aftaler prisen alt efter dyrets behov.

Prisen for telepati/clairvoyance over telefon: 600 kr*. I alt 90 minutter. Kortere konsultation: 400 kr*. I alt 60 min. En konsultationen gælder for ét dyr. 

* TILBUD til d. 28/2, 2023: Clairvoyance 450 kr. (90 min.)/ 300 kr. (60 min.). 

Konsultation i Glostrup: Du kan også komme til mig i Glostrup. Forinden sender du et billede af dyret, som jeg bruger, når jeg tager kontakt. I den tid, konsultationen varer, formidler jeg, hvad dyret fortæller, og hvad jeg fornemmer clairvoyant. Du kan stille spørgsmål både inden konsultationen - og undervejs. Du har ikke dit dyr med, men du kan vælge denne type konsultation, hvis du har lettere ved at lytte og spørge ved direkte kontakt. 

Pris for konsultation hos mig i Glostrup: 450 kr. ca. 45 minutter. Jeg har forinden brugt ca. 15-20 minutter på indledende kontakt med dyret, så konsultationen er samlet ca. 60 minutter.

*

Forsvundne dyr: Jeg kan desværre ikke tilbyde hjælp med forsvundne dyr, da det ofte kræver daglig kontakt, og jeg har kun mulighed for konsultationer 2-3 dage om ugen.

Jeg er uddannet dyreclairvoyant på den 2-årige uddannelse på Dyreclairvoyanceskolen, hvor jeg løbende underviser i Dyrehealing.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk