Engledyr

Telepati er at tale med dit dyrs "almindelige" bevidsthed. Der er altså, som når to mennesker snakker med hinanden - i samme rum eller over telefon.

Clairvoyance er at kommunikere med dit dyrs sjæl, som kan fortælle om dybere lag, der ikke er umiddelbart tilgængelig i almindelig samtale. F.eks. ved sjælen om fortid, om fremtid og om årssager til ting, der sker. Jeg har kurser/uddannelser i bl.a. anatomi/fysiologi, ernæring og urte- og kosttilskud. Den viden bruger jeg i clairvoyancen, når det er relevant.

Afdødekontakt er en samtale, men også en slags clairvoyance med et afdødt dyr. Hvis dyret har været død i mange år (grænsen går ved ca. 25 år), kan man muligvis kun aflæse dens energi-aftryk og få oplysninger, som dyret selv kunne give, da det var her på Jorden.

Husrens. Jeg videresender min dyreklient uden afregning, hvis det ret tydeligt fremgår, at den højeste prioritet er en husrens i jeres hjem, og dette ikke kan lade sig gøre over afstand. 

Praktisk info: Jeg arbejder telepatisk og clairvoyant med dyret på følgende måde:

Du sender mig et billede af dyret, som jeg vil læse clairvoyant og bagefter ringe dig op for en samtale. Muligvis taler jeg med dyret over to gange med lidt tid imellem. Det koster ikke ekstra. Sammenlagt får I en konsultation på 90 minutter.

Prisen for telepati/clairvoyance er 400 kr. 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk