Engledyr

Telepati er at tale med dit dyrs "almindelige" bevidsthed. Det er altså, som når to mennesker snakker med hinanden - i samme rum eller over telefon.

Clairvoyance er at kommunikere med dit dyrs sjæl, som kan fortælle om dybere lag, der ikke er umiddelbart tilgængelig i almindelig samtale. F.eks. ved sjælen om fortid, om fremtid og om årssager til ting, der sker. Jeg har kurser/uddannelser i bl.a. anatomi/fysiologi, ernæring og urte- og kosttilskud. Den viden bruger jeg i clairvoyancen, når det er relevant. Men det er altid kun dyrlægen, som diagnosticerer og behandler.

Afdødekontakt er en samtale, men også en clairvoyance med et afdødt dyr. Selv om dyr har et meget mere afklaret forhold end mennesker i forhold til at "smide overfrakken, " som den fysiske krop er og gå over på den anden side, så har også dyr brug for en tid til at vænne sig til deres nye tilstand. Jeg kan derfor ikke anbefale en afdødekontak tidligere end 8 uger efter, dyret er gået over.

Husrens. Jeg videresender min dyreklient uden afregning, hvis det ret tydeligt fremgår, at den højeste prioritet er en husrens i jeres hjem, og dette ikke kan lade sig gøre over afstand. 

Praktisk info: Jeg arbejder telepatisk og clairvoyant med dyret på følgende måde:

Mulighed A: Du sender mig et billede af dyret, som jeg vil læse clairvoyant og bagefter ringe dig op for en samtale. Muligvis taler jeg med dyret over to gange med lidt tid imellem. Det koster ikke ekstra. Sammenlagt får I en konsultation på 90 minutter.

Mulighed B: Du kommer til mig i Glostrup med et billede af dyret og over en konsultation på ca. 60 minutter arbejder jeg clairvoyant med dyret, mens du har mulighed for at stille spørgsmål.

Prisen for telepati/clairvoyance er 450 kr. 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk