Engledyr

Clairvoyance og Telepati

Vil du vide, hvad dit dyr føler, tænker og mærker i sin krop? Og hvilken vigtig besked det har til dig?

Har du brug for tydelige meddelser fra dit dyr - og dit dyrs sjæl - tilbyder jeg telepati og clairvoyance.

Mange af de henvendelser,  jeg får, handler om dyr, der ikke at trives så godt eller pludselig har ændret adfærd. Med telepati lytter jeg til til dyret for at forstå hvorfor. Og ud fra disse informationer, vejleder jeg dig til at hjælpe dit dyr. Vejledning er nøgleordet; en dyreclairvoyant kan ikke bare fortælle et dyr, at det skal ændre adfærd, og så er problemet løst. Det handler om samarbejde og om at finde årsagen, ellers bliver dyret ved med at mistrives.

Blomstermedicin - en ekstra hjælp

For at hjælpe afbalanceringen af de følelser og den adfærd, der er i spil mellem dit dyr og dig, tilbyder jeg at vejlede i Bachs blomsterdråber, som er kendt og brugt i hele verden netop i egenskaben af at kunne afbalancere følelser og adfærd. Det koster ikke ekstra, da jeg kraftigt anbefaler Bachs blomsterdråber, men du skal selv købe dråberne. Der er rigeligt i en flaske, og en flaske koster ca. 100 kr.

Husk: Det er kun dyrlægen, der diagnosticerer og behandler. 

*

Praktisk info. Jeg arbejder telepatisk og clairvoyant med dyret på følgende måde:

Du sender mig et billede af dyret, som jeg tager telepatisk/clairvoyant kontakt med. Og bagefter ringer jeg dig op for en samtale. Muligvis taler jeg med dyret over to gange med lidt tid imellem. Det koster ikke ekstra. Sammenlagt får I en konsultation på ca. 90 minutter. Alternativt tilbyder jeg en kort konsultation på i alt ca. 45 minutter. For begge konsultationers vedkommende er der derudover vejledning i Bachs blomsterdråber.

Prisen for telepati/clairvoyance: 550 kr. Konsultationen er ca. 90 minutter. Ved flere dyr/særopgaver i én konsultation aftaler vi prisen. Kort konsultation i alt ca. 45 min.: 300 kr.

Jeg er uddannet dyreclairvoyant på den ca. 2-årige uddannelse på Dyreclairvoyanceskolen, hvor jeg løbende underviser i Dyrehealing.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk