Engledyr

 

Clairvoyance og Telepati

Vil du vide, hvad dit dyr føler og tænker? Og hvilken vigtig besked det har til dig?

Har du brug for tydelige meddelser fra dit dyr - og dit dyrs sjæl - tilbyder jeg telepati og clairvoyance.

*

At kommunikere med dyr clairvoyant og telepatisk kan være en stor hjælp, når dyr har uforklarlig eller uhensigtsmæssig adfærd.

F.eks. er det muligt at vejlede hunde til at ændre adfærd, når de gør ad andre, har svært ved at være alene hjemme eller generelt er meget nervøse. Det er muligt at finde årsagen til, at katten tisser uden for bakken - eller til at hesten har trukket sig ind i sig selv og ikke samarbejder. Det er også muligt at hjælpe med at afklare, om dyret har ondt - og hvor det har ondt. Men det er kun dyrlægen, der diagnosticerer.

*

Telepati er at tale med dit dyrs "almindelige" bevidsthed. Det er altså, som når to mennesker snakker med hinanden - i samme rum eller over telefon. 

Clairvoyance er at kommunikere med dit dyrs sjæl, som kan fortælle om dybere lag, der ikke er umiddelbart tilgængelig i almindelig samtale. F.eks. ved sjælen om fortid, om fremtid og om årssager til ting, der sker, ligesom det gennem clairvoyance er muligt at finde de redskaber, som dyret og du skal bruge for at bringe balance i krop, i sind og i ånd.

Jeg er uddannet dyreclairvoyant på Dyreclairvoyanceskolen, hvor jeg løbende underviser i Dyrehealing.

 Praktisk info: Jeg arbejder telepatisk og clairvoyant med dyret på følgende måde:

Mulighed A: Du sender mig et billede af dyret, som jeg vil læse clairvoyant og bagefter ringe dig op for en samtale. Muligvis taler jeg med dyret over to gange med lidt tid imellem. Det koster ikke ekstra. Sammenlagt får I en konsultation på 90 minutter.

* Mulighed B: Du kommer til mig i Glostrup med et billede af dyret og over en konsultation på ca. 60 minutter arbejder jeg clairvoyant med dyret, mens du har mulighed for at stille spørgsmål. 

* Mulighed C: Jeg kommer til dit dyr og dig i Københavns-/Roskildeområdet/Nordsjælland. Tillæg for transport efter aftale.

Prisen for telepati/clairvoyance med dyr er 500 kr. Konsultationen er ca. 60/90 minutter. * Genoptages d. 21/5, 2021. I maj og juni, 2021 kan jeg kun tage opgaver onsdag og søndag. Ved akutte situationer er du velkommen til at kontakte mig andre dage end disse, men det er muligt, at jeg ikke kan tage opgaven.
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk