Engledyr

Telepati, Clairvoyance, Afdødekontakt og Healing for dyr

Vil du vide, hvad dit dyr føler og tænker? Og hvilken vigtig besked det har til dig?

Vil du have meddelser fra et dyr, som ikke mere er i denne verden?

Har dit dyr brug for healing?
 
Har du brug for tydelige meddelser fra dit dyr - og dit dyrs sjæl - tilbyder jeg telepati og clairvoyance. Hvis du har haft et dyr, som ikke længere er i denne verden, men som du føler stadig vil sige noget til dig, kan jeg hjælpe dig med afdødekontakt. 
Jeg er uddannet dyreclairvoyant på Dyreclairvoyanceskolen, hvor jeg løbende underviser i Dyrehealing * I mindre omfang tilbyder jeg telefonclairvoyance/afdødekontakt til mennesker.

Praktisk info: Jeg arbejder telepatisk og clairvoyant med dyret på følgende måde:

Mulighed A: Du sender mig et billede af dyret, som jeg vil læse clairvoyant og bagefter ringe dig op for en samtale. Muligvis taler jeg med dyret over to gange med lidt tid imellem. Det koster ikke ekstra. Sammenlagt får I en konsultation på 90 minutter.

* Mulighed B: Du kommer til mig i Glostrup med et billede af dyret og over en konsultation på ca. 60 minutter arbejder jeg clairvoyant med dyret, mens du har mulighed for at stille spørgsmål. * Januar, 2021: Indtil restriktioner vedr. coronavirus lempes er dette ikke en mulighed.

Prisen for telepati/clairvoyance er 450 kr. Telefonclairvoyance/afdødekontakt til mennesker, 30 min. 300 kr.

Telepati er at tale med dit dyrs "almindelige" bevidsthed. Det er altså, som når to mennesker snakker med hinanden - i samme rum eller over telefon.

Clairvoyance er at kommunikere med dit dyrs sjæl, som kan fortælle om dybere lag, der ikke er umiddelbart tilgængelig i almindelig samtale. F.eks. ved sjælen om fortid, om fremtid og om årssager til ting, der sker. Jeg har kurser/uddannelser i bl.a. anatomi/fysiologi, ernæring og urte- og kosttilskud. Den viden bruger jeg i clairvoyancen, når det er relevant. Men det er altid kun dyrlægen, som diagnosticerer og behandler.

Afdødekontakt er en samtale, men også en clairvoyance med et afdødt dyr. Selv om dyr har et meget mere afklaret forhold end mennesker i forhold til at forlade den fysiske krop og gå over på den anden side, så har også dyr brug for en tid til at vænne sig til deres nye tilstand. Jeg kan derfor ikke anbefale en afdødekontak tidligere end 8 uger efter, dyret er gået over.

Husrens. Jeg videresender min dyreklient uden afregning, hvis det ret tydeligt fremgår, at den højeste prioritet er en husrens i jeres hjem, og dette ikke kan lade sig gøre over afstand. Nogle gange kan det lade sig gøre over afstand, men ikke altid.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk