Engledyr

 

Clairvoyance og Telepati

Vil du vide, hvad dit dyr føler, tænker og mærker i sin krop? Og hvilken vigtig besked det har til dig?

Har du brug for tydelige meddelser fra dit dyr - og dit dyrs sjæl - tilbyder jeg telepati og clairvoyance.

Mange af de henvendelser,  jeg får, handler om dyr, der ikke at trives så godt eller pludselig har ændret adfærd. Med telepati lytter jeg til til dyret for at forstå hvorfor. Og ud fra disse informationer, vejleder jeg dig til at hjælpe dit dyr.

*

Praktisk info. Jeg arbejder telepatisk og clairvoyant med dyret på følgende måde:

Du sender mig et billede af dyret, som jeg tager telepatisk/clairvoyant kontakt med. Og bagefter ringer jeg dig op for en samtale. Muligvis taler jeg med dyret over to gange med lidt tid imellem. Det koster ikke ekstra. Sammenlagt får I en konsultation på ca. 75 minutter. Alternativt tilbyder jeg en kort konsultation på i alt ca. 35 minutter.

Prisen for telepati/clairvoyance: 550 kr. Konsultationen er ca. 75 minutter. Ved flere dyr/særopgaver i én konsultation aftaler vi prisen. Kort konsultation i alt ca. 35 min.: 300 kr.

Jeg er uddannet dyreclairvoyant på den ca. 2-årige uddannelse på Dyreclairvoyanceskolen, hvor jeg løbende underviser i Dyrehealing.

*

Ordforklaring: Telepati er at tale med dit dyrs "almindelige" bevidsthed. Det er altså, som når to mennesker snakker med hinanden - i samme rum eller over telefon. Clairvoyance er at kommunikere med dit dyrs sjæl, som kan fortælle om dybere lag, der ikke er umiddelbart tilgængelig i almindelig samtale. F.eks. ved sjælen om fortid (også tidligere liv), om muligheder i fremtiden og om årssager til ting, der sker. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk