Engledyr

 

Clairvoyance og Telepati

Vil du vide, hvad dit dyr føler og tænker? Og hvilken vigtig besked det har til dig?

Har du brug for tydelige meddelser fra dit dyr - og dit dyrs sjæl - tilbyder jeg telepati og clairvoyance.

*

At kommunikere med dyr clairvoyant og telepatisk kan være en stor hjælp, når dyr har uforklarlig eller uhensigtsmæssig adfærd.

F.eks. er det muligt at vejlede hunde til at ændre adfærd, når de gør ad andre, har svært ved at være alene hjemme eller generelt er meget nervøse. Det er muligt at finde årsagen til, at katten tisser uden for bakken - eller til at hesten har trukket sig ind i sig selv og ikke samarbejder. Det er også muligt at hjælpe med at afklare, om dyret har ondt - og hvor det har ondt. Men det er kun dyrlægen, der diagnosticerer.

*

Telepati er at tale med dit dyrs "almindelige" bevidsthed. Det er altså, som når to mennesker snakker med hinanden - i samme rum eller over telefon. 

Clairvoyance er at kommunikere med dit dyrs sjæl, som kan fortælle om dybere lag, der ikke er umiddelbart tilgængelig i almindelig samtale. F.eks. ved sjælen om fortid, om fremtid og om årssager til ting, der sker, ligesom det gennem clairvoyance er muligt at finde de redskaber, som dyret og du skal bruge for at bringe balance i krop, i sind og i ånd.

Jeg er uddannet dyreclairvoyant på Dyreclairvoyanceskolen, hvor jeg løbende underviser i Dyrehealing.

 Praktisk info: Jeg arbejder telepatisk og clairvoyant med dyret på følgende måde:

Du sender mig et billede af dyret, som jeg vil læse clairvoyant og bagefter ringe dig op for en samtale. Muligvis taler jeg med dyret over to gange med lidt tid imellem. Det koster ikke ekstra. Sammenlagt får I en konsultation på ca. 75 minutter.

Prisen for telepati/clairvoyance med dyr er 550 kr. Konsultationen er ca. 75 minutter. Ved flere dyr/særopgaver i én konsultation aftaler vi prisen.
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk