Clairvoyance, telepati, healing af dyr, afdødekontakt med dyr, clairvoyance til dyr, telepati med dyr, akupressur for dyr, dyreclairvoyance, dyrehealing, Reiki for dyr, Reiki,

Engledyr

 

Telepati er at tale med dit dyrs "almindelige" bevidsthed. Der er altså, som når to mennesker snakker med hinanden - i samme rum eller over telefon.

Clairvoyance er at kommunikere med dit dyrs sjæl, som kan fortælle om dybere lag, der ikke er umiddelbart tilgængelig i almindelig samtale. F.eks. ved sjælen om fortid, om fremtid og om årssager til ting, der sker.

Jeg har kurser/uudannelser i bl.a. anatomi/fysiologi, ernæring og urte- og kosttilskud. Den viden bruger jeg i clairvoyancen, når det er relevant.

 

Afdødekontakt er en samtale, men også en slags clairvoyance med et afdødt dyr. Hvis dyret har været død i mange år (grænsen går ved ca. 25 år), kan man kun aflæse dens energi-aftryk og få oplysninger, som dyret selv kunne give, da det var her på Jorden.

Husrens. Jeg arbejder efter høje, etiske standarder og videresender min dyreklient uden afregning, hvis det ret tydeligt fremgår, at den højeste prioritet er en husrens i jeres hjem. Det er muligt at rense et hjem fra afstand, men jeg vil anbefale, at du søger hjælp hos en, som kan komme til din bolig, da der være mange praktiske omstændigheder, som giver anledning til spørgsmål.

*   Praktisk info og pris: I langt de fleste tilfælde taler jeg med dyret over afstand. På den måde er dyret hjemme hos sig selv og har de bedste betingelser for at være afslappet, hvilket giver den bedste clairvoyance/kommunikation. Dyr svarer heller ikke så helhjertet og præcist, når de er stressede. Hvis det imidlertid giver mest mening, at du og dit dyr kommer her - eller at jeg kommer til jer, vil det også være en løsning. Jeg bor i Glostrup, har ikke bil og transporterer mig på cykel/med bus/med tog, så dét er begrænsningen. Pris for telepati/Clairvoyance/Afdødekontakt er 550 kr. Jeg taler med dyret i ca. 30 minutter og efterfølgende med dig i ca. 30 minutter. Der er desuden én gratis opfølgning på ca. 15 minutter. denne opfølgning er udelukkende som fjern-clairvoyance/telefonkonsultation.

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk