Engledyr

 

Clairvoyance og Telepati

Vil du vide, hvad dit dyr føler, tænker og mærker i sin krop? Og hvilken vigtig besked det har til dig?

Har du brug for tydelige meddelser fra dit dyr - og dit dyrs sjæl - tilbyder jeg telepati og clairvoyance.

Mange af de henvendelser,  jeg får, handler om hunde, der ikke kan være alene hjemme, og i det hele taget om dyr, der lider af stress og angst. Med telepati lytter jeg til til dyret for at forstå hvorfor, og herfra vejleder jeg både dyret og dets menneske, så begge får et mere stressfrit liv.

Hjælp dit dyr til en ny adfærd

Ofte er det, som man vil kalde en uhensigtsmæssig adfærd, et tegn fra dyret om, at der er noget, som du og dit dyr skal heale sammen. I Mine konsultationer får du ikke bare meddelelser fra dit dyr og dets sjæl, men også redskaber, der hjælper jer til at arbejde sammen om at ændre de følelser og teamer, som ligger til grund for dyrets adfærd.

Har dit dyr ondt nogen steder?

Det kan være svært at vide, om et dyr har ondt nogen steder, for dyr er ikke så gode til at vise smerter, før de for alvor påvirker deres livskvalitet. En helt grundliggende ting ved clairvoyance - og også ved fjernhealing - er at mærke efter i dyrets krop. Det er kun dyrlægen, der diagnostiserer, men en clairvoyant og healer må gerne fortælle, hvor han eller hun mærker, dyret har smerter.

*

Praktisk info. Jeg arbejder telepatisk og clairvoyant med dyret på følgende måde:

Du sender mig et billede af dyret, som jeg tager telepatisk/clairvoyant kontakt med. Og bagefter ringer jeg dig op for en samtale. Muligvis taler jeg med dyret over to gange med lidt tid imellem. Det koster ikke ekstra. Sammenlagt får I en konsultation på ca. 75 minutter.

Prisen for telepati/clairvoyance med dyr er 550 kr. Konsultationen er ca. 75 minutter. Ved flere dyr/særopgaver i én konsultation aftaler vi prisen.

Jeg er uddannet dyreclairvoyant på den ca. 2-årige uddannelse på Dyreclairvoyanceskolen, hvor jeg løbende underviser i Dyrehealing.

*

Ordforklaring: Telepati er at tale med dit dyrs "almindelige" bevidsthed. Det er altså, som når to mennesker snakker med hinanden - i samme rum eller over telefon. Clairvoyance er at kommunikere med dit dyrs sjæl, som kan fortælle om dybere lag, der ikke er umiddelbart tilgængelig i almindelig samtale. F.eks. ved sjælen om fortid (også tidligere liv), om muligheder i fremtiden og om årssager til ting, der sker. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk