Engledyr

Denne side er forældet. Se i stedet HER

Clairvoyance og Telepati 

* Hvad føler, tænker og mærker dit dyr?

Clairvoyance er at få informationer fra dyrets sjæl og fra det felt af energi, som omgiver alle levende væsener. I det energifelt findes alle informationer om krop og sind og ånd. Alt, hvad dyret nogensinde har oplevet, findes lageret her. 

Telepati er en mere direkte samtale med dyret. Det er lidt som at tale i telefon med nogen. Derfor er det også helt underordnet, om dyret er tæt på den, der snakker med det - eller om samtalen sker over afstand. Jeg tilbyder konsultationer over afstand. For at konsultationen skal give mening, kræver det, at du som dyrets menneske er parat til at samarbejde med dit dyr ud fra de informationer, som jeg har fået i konsultationen. Dyr er altid påvirket af det, der foregår i hjemmet - også når det gælder ting, som man ikke umiddelbart ville tro, dyret mærker og ved.

Hvis du vil vide, hvad dit dyr tænker og føler - om ting derhjemme i hverdagen, om samvær med andre dyr, om udfordringer i adfærden eller om ubalancer i kroppen, så er telepati og clairvoyance oftest tilstrækkeligt. 

Pris: I en konsultation har jeg via et billede kontakt med dit dyr i ca. 25 min., og bagefter taler jeg i telefon med dig i ca. 25 min. Pris resten af 2023: 250 kr. Normalpris er 400 kr.

* Livsenergi og healing

Hvis du vil arbejde endnu dybere med dit dyrs livsenergi (som løber i kroppens meridianbaner - lidt ligesom blod løber i blodårer) - og hvis du ønsker afbalancering/healing af denne livsenergi, så læs om konsultationen med kinesiologi (energitest), telepati, healing og clairvoyance HER
 

 

* Clairvoyance er som en samtale med sjælen

* Telepati er som en direkte samtale, men over afstand

* Kinesiologi er at teste livsenergien for ubalancer - og at teste, hvad der genopretter balancen

* Healing er afbalancering af livsenergien, så kroppen, sjælen og ånden bedre kan helbrede sig selv

... sådan kort fortalt heart

*** Jeg arbejder kun med syge dyr, der bliver behandlet/tilset af en dyrlæge. Ingen af mine konsultationer erstatter dyrlægebesøg.

Forsvundne dyr: Jeg kan desværre ikke tilbyde hjælp med forsvundne dyr, da det ofte kræver daglig kontakt, og jeg har kun mulighed for konsultationer få dage om ugen.

* Jeg er uddannet dyreclairvoyant på den 2-årige uddannelse på Dyreclairvoyanceskolen, hvor jeg løbende underviser i Dyrehealing.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk