Engledyr

 

Clairvoyance og Telepati

Vil du vide, hvad dit dyr føler og tænker? Og hvilken vigtig besked det har til dig?

Vil du forkæle dit dyr med en "sjælevejledning"?

Har du brug for tydelige meddelser fra dit dyr - og dit dyrs sjæl - tilbyder jeg telepati og clairvoyance.

*

At kommunikere med dyr clairvoyant og telepatisk kan forløse ubalancer i dyrets krop, psyke og sjæl. Og det indebærer et samarbejde med dig.

Ofte er det, som man vil kalde en uhensigtsmæssig adfærd, et tegn fra dyret om, at der er noget, som du og dit dyr skal heale sammen. Måske noget følelsesmæssigt uforløst hos jer begge. Og måske handler det allermest om dit livstema. De dyr, som vi har i vores liv, er kommet her for at lære os noget - og for at hjælpe os. Telepati/clairvoyance kan ikke "fikse" et problem alene ved kommunikation, men i et samarbejde kan både dyret og dets menneske(r) forløse blokeringer, der i dagligdagen f.eks. viser sig som uro eller usikkerhed hos mennesket - og "agression" eller angst hos dyret. Mine konsultationer er ikke psykoterapi for dig og dit dyr, men jeg hjælper jer på vej med, hvad I skal arbejde på. Og giver jer de redskaber, som jeg modtager meddelser om, er de mest brugbare for dit dyr - og for dig.

*

Telepati er at tale med dit dyrs "almindelige" bevidsthed. Det er altså, som når to mennesker snakker med hinanden - i samme rum eller over telefon. 

Clairvoyance er at kommunikere med dit dyrs sjæl, som kan fortælle om dybere lag, der ikke er umiddelbart tilgængelig i almindelig samtale. F.eks. ved sjælen om fortid, om fremtid og om årssager til ting, der sker, ligesom det gennem clairvoyance er muligt at finde de redskaber, som dyret og du skal bruge for at bringe balance i krop, i sind og i ånd.

 Praktisk info. Jeg arbejder telepatisk og clairvoyant med dyret på følgende måde:

Du sender mig et billede af dyret, som jeg tager telepatisk/clairvoyant kontakt med. Og bagefter ringer jeg dig op for en samtale. Muligvis taler jeg med dyret over to gange med lidt tid imellem. Det koster ikke ekstra. Sammenlagt får I en konsultation på ca. 75 minutter.

Prisen for telepati/clairvoyance med dyr er 550 kr. Betaling senest kl. 18 dagen inden aftale. Konsultationen er ca. 75 minutter. Ved flere dyr/særopgaver i én konsultation aftaler vi prisen.

Jeg er uddannet dyreclairvoyant på den ca. 2-årige uddannelse på Dyreclairvoyanceskolen, hvor jeg løbende underviser i Dyrehealing.
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk