Reiki-kursus, Reiki kursus for dyr, healing for dyr, Alternativ behandling for dyr, Reiki healer, Reiki fjern kursus, Reiki online, Reikikursus på nettet

Engledyr

Hvad er Reiki og Reiki-healing

(Billedet: Dr. Mikao Usui)

Reiki-healing bygger på brugen af symboler og håndspålæggelse; enten direkte eller ved fjernhealing. Symbolernes hjælper med at koncentrere og fokusere den healende energi, men har ingen kraft i sig selv. Der er mange uenigheder om Reikis præcise oprindelse, men det synes klart, at det var japaneren Mikao Usui Sensei (Sensei er respektfuld tiltale), der gennem søgen i buddhistiske skrifter, meditation og afsondrethed nåede Oplysningen om Reiki. Det som Reiki-mesteren gennem initieringer gør, er at lægge symboler ind i dit energilegeme/din aura. Symbolerne virker sammen med din intention som kraftcentre, der hjælper til med at koncentrere og fokusere den healende energi, som du bliver kilde for. En energi, som alt i universet er forbundet ved, og som du derfor allerede har i dig. Initieringen virker som en stemmegaffel, der bringer dig i enhed med Reiki, og efter en initiering sker et stort skifte i dit energisystem. Du bliver altså "harmoniseret" til at heale ved en initiering, men bruger som ved alle andre kunstarter, resten af livet til at blive bedre og bedre til det.

I Sverige giver Reiki-healing ret til registrering som terapi til raske mennesker. Og det er uanset, om Reiki er taget som nær- eller fjernkursus.

 

Om Reiki-graderne

Ved Reiki I/Shoden bliver du allerede en kraftfuld healer, der kan formidle Reiki til dig selv og til klienter. Du bliver initieret med alle fire traditionelle Reiki-symboler og får ét af dem aktiveret i dine hænders chakra. Det er kraftsymbolet, som du kan bruge til at forstærke og fokusere Reiki og heale alt i den fysiske verden.

Ved Reiki II/Okuden bliver du igen initieret med alle Reikis symboler, og du får yderligere to af disse aktiveret i dine hænders chakra. Det er symbolet for det mentale/det psykiske og for balance mellem hjernens to halvdele og kroppens energipoler. Symbolet er meget effektivt ved alle ubalancer i sindet. Det andet symbol forener dig med den Uendelige Hellige Kilde; du lærer at heale på tværs af tid og rum, sådan at ubalancer i både dit og klienters nuværende og tidligere liv kan forløses. Du lærer også fjernhealing, hvilket er rigtig brugbart, når det gælder dyr.

Ved begge Reiki-kurser (Reiki I og Reiki II) får du en særlig manual til Reiki for dyr, så kurserne gør dig i stand til at heale dyr såvel som mennesker.

 

 Jeg tilbyder Reiki I/Shoden og Reiki II/Okuden som fjernkursus.

Fjernkurser i Reiki er fuldt ud anerkendt som healeruddannelse i Sverige.

Du får via mail en manual for hver Reiki-grad. Den støtter dig og hjælper dig i din læring, og du kan altid vende tilbage til manualen, ligesom du altid kan skrive til mig med spørgsmål - også længe efter, du har fået dit certifikat.

Du kan vælge at blive en kraftfuld Reiki I-healer og kan have klienter fysisk til stede - og du kan vælge også at blive Reiki II-healer og få teknikker og redskaber til at kunne heale på tværs af tid og rum.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål om Reiki og kurset.

Prisen er 650 kr. Tilbudspris: 350 kr. for Reiki I/Shoden, inkl. manual tilsendt på mail, initiering, vejledning og certifikat sendt på mail.

Prisen er 750 kr. Tilbudspris: 400 kr. for Reiki II/Okuden, inkl. manual tilsendt på mail, initiering, vejledning og certifikat sendt på mail.

Se mere nedenfor om, hvordan fjernkurset foregår. 

Hvordan foregår kurset?

Fjernkurset foregår sådan, at du får en Reikimanual (en til hver Reiki-grad). I manualen kan du læse om, hvad energi er, hvad energihealing og Reiki er. Du lærer også om Reikis historie - og ikke mindst om de forskellige teknikker til at heale med Reiki. Der er også forskellige øvelser, såsom åndedrætsøvelser. Manualen indeholder også en grundig chakralære på mange niveauer, men det er ikke noget, som du absolut skal kunne for at blive Reikihealer. Læsningen af den manual er selvstudie helt i dit eget tempo, og du kan altid kontakte mig, hvis du har spørgsmål. 

Jeg vil undervejs bede dig om at lave en lille beskrivelse af en selvhealing og af en klienthealing. Hvis du allerede har erfaring med healing, behøver du ikke det. Så vil det være et tilbud og ikke et krav.

Når du har læst manualen, aftaler vi et tidspunkt, hvor jeg initierer dig - helt som hvis du var til stede lige foran mig. Initieringen, som er at bringe dig i samklang med Reiki, tager ca. en halv time. Herefter får du dit Reikicertifikat, og herfra begynder du også at øve og træne. At blive og være Reikihealer er en proces gennem hele livet. Sådan er det også, når du tager et Reikikursus, hvor du er til stede. Det varer en weekend, og bagefter begynder al det, du skal lære at mærke og erfare om energi og Reiki. I Sverige er Reiki som fjernkursus og som nærkursus helt sidestillet i forhold til at være anerkendt  som "friskvård" - altså "pleje/behandling" af raske mennesker. I Danmark er der ingen sådanne ordninger overhovedet for Reikihealing, men Reiki er anvendt og anerkendt i hele verden. Der er mange, mange mennesker, som har valgt at blive Reikihealer, og det øger kun Reikis frekvens og gør os allesammen stærkere som kilder for Reiki. Reiki sætter altid skub i den spirituelle udvikling, som man faktisk allerede er i gang med, når man tilmelder sig et Reikikursus.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk